Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

"Απολογήθηκε" ο Αντώνης Σαμαράς,αλλάζει πρόσωπα στη Ν.Δ.,αλλά... δεν φεύγει! (βίντεο)

«Η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να βγει αλώβητη»!!!

«Η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να βγει αλώβητη» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της εκτελεστικής γραμματείας της Νέας Δημοκράτιας, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών και την επόμενη ημέρα για την παράταξη και πρόσθεσε ότι το κόμμα έχασε το μικρότερο ποσοστό που έχασε ποτέ σε περίοδο διακυβέρνησης.

Αλλαγές στα πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς και απάντησε  επίσης σε όσα ειπώθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ για την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έδωσε απάντηση σε όσα συνέβησαν την ημέρα αλλαγής "σκοπιάς" στο Μέγαρο Μαξίμου κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για προπαγανδιστικά επιχειρήματα.

Όπως σημείωσε ο ίδιος τηλεφώνησε στον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογική του νίκη και ανέφερε ότι την επόμενη ημέρα το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά να ζήτησε πληροφορίες για την τυπική παράδοση και εκείνοι δεν έδωσαν κανένα στοιχειίο. Σημειώνει μάλιστα χαρακτηριστικά πως "αν το γνώριζα θα ήμουν παρών γιατί τον είχα πάρει ήδη τηλέφωνο για να τον συγχαρώ".

Για τις αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία, ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε ότι νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα είναι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ενώ για αντιπρόεδρος της Βουλής θα προταθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Για τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, όπως ανακοίνωσε, αναλαμβάνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιάννης Βρούτσης.

Μήνυμα προς τους επίδοξους αμφισβητίες

Μήνυμα προς τους επίδοξους αμφισβητίες έστειλε μέσω της τοποθέτησης του στη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας ο πρόεδρος της ΝΔ Αντωνης Σαμαρας τονίζοντας "δεν έχουμε πολυτέλεια για εσωστρέφεια" και υπογράμμισε οτι " σύντομα η παράταξη αυτή που κράτησε τη χώρα στα δύσκολα σύντομα θα κληθεί να παίξει τον ιστορικό της ρόλο".

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκινώντας την τοποθετησή του υπογράμμισε οτι το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνει οτι "η ΝΔ κατάφερε να μείνει αλώβητη εχασε το μικρότερο ποσοστό απο αυτό που έχει χάσει κόμμα σε χώρα στην Ευρώπη που κυβέρνησε με λιτότητα".

Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε ότι "στο λεκανοπέδιο κατάφερε οριακά να αυξήσει δυνάμεις, σε Α' Αθηνων μειώθηκε κάπως σε Β Αθηνών και Αττική ανέβηκε απο την άλλη στη Β ´ Πειραιώς έπεσε ελάχιστα και στην Α ´ Πειραιως ανεβήκαμε σε σχέση με το 2012".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom