Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Με βροχερό καιρό θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές


Θα συνεχιστούν οι ανοιξιάτικες συνθήκες και το επόμενο διήμερο στην χώρα μας με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες ,κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά.Να τονίσουμε ότι οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοούν την μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Από την Παρασκευή,και σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo-news.gr,
αναμένεται επιδείνωση του καιρού στην χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές,κυρίως σε περιοχές της δυτικής και της βόρειας Ελλάδας καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας χώρας με υψόμετρο από 1000-1100 μέτρα και πάνω . Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 και τα 8 Beaufort και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο.Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα φτάσει στα βόρεια τους 12 στα Κεντρικά τους 16 και στα Νότια τους 19-20 βαθμούς Κελσίου.

Το Σαββατοκύριακο των εκλογών ο καιρός θα παραμείνει βροχερός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τα φαινόμενα στα δυτικά καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου να είναι κατά τόπους έντονα.

Στα ανατολικά ηπειρωτικά ,πάντως,θα έχουμε και διαστήματα με βελτιωμένο καιρό. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας χώρας με υψόμετρο από 1000-1100 μέτρα και πάνω .

Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν στο Ιόνιο τα 5 και στο Αιγαίο τα 6 ίσως και τα 7 Beaufort. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση δεν θα ξεπεράσει στα ηπειρωτικά τους 16-17 βαθμούς Κελσίου.
http://www.meteo-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom