Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Προεκλογική νίκη Σαμαρά η σύλληψη Ξηρού!


Συνελήφθη πριν από λίγο ο καταζητούμενος Χριστόδουλος Ξηρός ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προέβαλε καμία αντίσταση, αφού η σύλληψή του ήταν κανονισμένη από πριν.

Ο Ξηρός συνελήφθη σε γιάφκα στην Ανάβυσσο όπου τον κρατούσε φυλακισμένο ο Αντώνης Σαμαράς έπειτα από την απαγωγή του τον περασμένο Γενάρη με σκοπό να τον παραδώσει στην Αστυνομία λίγο πριν τις εκλογές.


Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τις κινήσεις του Ξηρού στο Candy Crash Saga τους τελευταίους 12 μήνες και τον συνέλαβαν ενώ έβγαινε από το σπίτι με σκοπό να μεταβεί στην παρουσίαση 
του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου.

Πάνω στον Ξηρό βρέθηκε το Τρένο της Αλλαγής, ενώ στη γιάφκα εντοπίστηκαν φυλλάδια του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πορνογραφικό υλικό με τη Δήμητρα Λιάνη.

  φωτο του Ξηρου με ξανθιά μαλλια και μουσια  
Αndy Blue

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο Ξηρός είχε βάψει το μαλλί του πλατίνα κι είχε αφήσει ασορτί μαύρο μούσι για να μην τραβάει το μάτι, αλλά προδόθηκε από ένα τατουάζ που έχει στο κούτελο με τη φράση "ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;"

Αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ για να κουρευτεί και να ξυριστεί, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί αλυσοδεμένος στο Μέγαρο Μαξίμου για αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Mega που κυκλοφόρησε 3 λεπτά μετά τη σύλληψη Ξηρού, τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας έχουν εκτοξευτεί στο 58%, ενώ η ίδρυση νέου κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου δεν απειλεί τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Από τη μεριά του, ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε συγχαρητήρια στον εαυτό του για τη σύλληψη Ξηρού, ενώ ανακοίνωσε ότι μέσα στις επόμενες μέρες είναι προγραμματισμένες οι συλλήψεις της Πόλας Ρούπα, του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Σήφη του κροκόδειλου.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Λίγο νωρίς δεν έγινε η σύλληψη Ξηρού; Για τις 24 Γενάρη την περιμέναμε.)

από TheThreeMooges
μέσω το Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom