Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Θρίλερ με την απαγωγή φωτογράφου από το Παλαιό Φάληρο - Τον εγκατέλειψαν μαχαιρωμένο στον Βύρωνα (φωτο και βίντεο)


Η απαγωγή του φωτογράφου έγινε από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες με τα αίματα που εξασφάλισε το Newsit. Οι απαγωγείς δε σταμάτησαν σε έλεγχο της αστυνομίας, ακολούθησε καταδίωξη και εγκατέλειψαν τον 45χρονο μαχαιρωμένο στον Βύρωνα.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια των απαγωγέων του ο 45χρονος φωτογράφος ο οποίος εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Πως έγινε η απαγωγή


Οι 4 απαγωγείς έστησαν ενέδρα στον φωτογράφο και τον άρπαξαν από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο. Τα αίματα στο πλατύσκαλο του σπιτιού μαρτυρούν πως τον χτύπησαν αμέσως για να τον ακινητοποίησουν.


Τον επιβίβασαν στο αυτοκίνητο τους και συνέχισαν να τον χτυπούν άγρια ενώ το αυτοκίνητο κινούνταν στους δρόμους.

Κάποια στιγμή το πλήρωμα ενός περιπολικού της Άμεσης Δράσης παρατήρησε το όχημα και το αξιολόγησε ως ύποπτο. Ομως ο οδηγός δε σταμάτησε και έτσι ξεκίνησε καταδίωξη.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα οδηγός του να χάσει τον έλεγχο και να τρακάρει στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Θερμοπυλών στον Βύρωνα.

Όμως οι τρεις από τους τέσσερις άνδρες που βρίσκονταν μέσα κατάφεραν να διαφύγουν τρέχοντας.

Οταν οι αστυνομικοί πλησίασαν το αυτοκίνητο αντίκρυσαν στο πίσω κάθισμα τον 45χρονο μαχαιρωμένο στην κοιλιά.

Ο φωτογράφος μεταφέρθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Τόσο δηλαδή το κίνητρο της απαγωγής να είναι η ληστεία όσο και το να είχε προσωπικές διαφορές το θύμα με τους απαγωγείς.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom