Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ο Θεός μας φύλαξε και συνέλαβαν τον Χριστόδουλο Ξηρό πριν το μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα που.... ετοίμαζε!

Ούτε νοικοκυρά να 'ταν,που δεν θέλει να ζυμώσει...
Εμ,τα 'θελε ο ποπός σου Χριστόδουλε!
Τι διάολο έκανες έναν ολόκληρο χρόνο;Τις εκλογές περίμενες για να χτυπήσεις;Τι ήθελες δηλαδή,να τινάξεις τη Δημοκρατία μας στον αέρα;Αυτό το μπορούν κι οι πολιτικοί μας...
Διαβάστε παρακάτω τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ των έγκυρων ΜΜΕ.
Ζείδωρον

- Οι αρχές τον συνέλαβαν την ώρα που έμπαινε σε μονοκατοικία στην Ανάβυσσο
- Είχε βαμμένα ξανθά μαλλιά και μούσι και κρατούσε όπλο
- Ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε δραπετεύσει πριν από ένα χρόνο, όταν πήρε άδεια για να επισκεφτεί τους γονείς του στη Θεσσαλονίκη
- Η Αντιτρομοκρατική είχε πληροφορίες ότι ετοίμαζε μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα


Ένα χρόνο μετά την απόδρασή του, ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική σε μονοκατοικία στην Ανάβυσσο.

Οι αρχές είχαν συγκεντρώσει εδώ και αρκετό καιρό πληροφορίες και τον παρακολουθούσαν τις τελευταίες δύο ημέρες, γνωρίζοντας ότι ο καταζητούμενος προετοίμαζε μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα.

Η Αντιτρομοκρατική τον συνέλαβε την ώρα που έμπαινε στο σπίτι, μεταμφιεσμένος, έχοντας βαμμένα ξανθά τα μαλλιά του αλλά και μούσι, ενώ κρατούσε όπλο. Παρόλα αυτά δεν προέβαλε αντίσταση τη στιγμή της σύλληψής του. 

Η Αντιτρομοκρατική αναζητά και ένα αυτοκίνητο συγκεκριμένης μάρκας με 2 άτομα, που μάλλον τον συνόδευαν. 

Ο Χριστόδουλος Ξηρός ήταν δραπέτης από τις 7 Ιανουαρίου του 2014, ύστερα από το ρεβεγιόν στις φυλακές Κορυδαλλού με μέλη των “Πυρήνων της Φωτιάς”, και έχοντας πάρει άδεια για να πάει στη Θεσσαλονίκη να δει τους γονείς του.



Στις 20 Ιανουαρίου είχε εμφανιστεί σε βίντεο που ανακοίνωνε την επιστροφή του. 



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Τα συγχαρητήρια του κυρίου υπουργού για την σύλληψη Ξηρού!

Στο ενικού αριθμού site του άλλου κυρίου Νίκου,που πρώτος έβγαλε την είδηση από το tweeter κι όχι από τα ΜΜΕ,που ελέγχει,διαβάζουμε:
Πως έφτασε η Αστυνομία στα «ίχνη» του Χριστόδουλου Ξηρού
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε σπίτι στην Ανάβυσσο. Κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο Ξηρός ήταν μεταμφιεσμένος, φορούσε ξανθιά περούκα, καπέλο και έχει αφήσει μούσι.
Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής τους τελευταίους τρεις μήνες είχαν χαρτογραφήσει την περιοχή της Αναβύσσου, όπου βρισκόταν το κρησφύγετο του Χριστόδουλου Ξηρού, σε μη κατοικημένη περιοχή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σπίτι στο οποίο εντοπίστηκε ο Ξηρός το είχε νοικιάσει εδώ και δύο μήνες με ψεύτικα στοιχεία, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα η Αστυνομία παρακολουθούσε άτομο το οποίο υπέθαλπε τον Χριστόδουλο Ξηρό -και στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία για εμπρηστικές επιθέσεις- στο σπίτι του στην Ανάβυσσο και έτσι οδηγήθηκε στη σύλληψη του καταζητούμενου.
Τις τελευταίες δύο ημέρες οι αστυνομικοί είχαν θέσει το σπίτι υπό παρακολούθηση και σήμερα πραγματοποίησαν επιχείρηση την ώρα που έβγαινε από αυτό.
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον Χριστόδουλο Ξηρό χωρίς να προλάβει να προβάλει αντίσταση. Ο Ξηρός, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οπλοφορούσε τη στιγμή της σύλληψής του.
Η Αστυνομία επίσης προσήγαγε ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στο σπίτι όπου εντοπίστηκε ο Ξηρός.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ενώ κλιμάκια της Αστυνομίας ερευνούν εξονυχιστικά το σπίτι, με μεγάλη προσοχή, για την περίπτωση που σε αυτό έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί.
Στις 18:30 αναμένεται να πραγματοποιηθούν δηλώσεις από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη.
Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ξηρός ήταν δραπέτης των φυλακών Κορυδαλλού από τις 7 Ιανουαρίου του 2014, ενώ -μετά από λίγο διάστημα- ο ίδιος έκανε την εμφάνισή του μέσω βίντεο.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Στο ίδιο site διαβάζουμε ότι ο τόσων κιλών και ηλικίας τρομοκράτης κυκλοφορούσε με ποδήλατο... ίσως και με δυό παπούτσια πάνινα!
Με ποδήλατο πραγματοποιούσε τις μετακινήσεις του, το τελευταίο διάστημα, ο Χριστόδουλος Ξηρός, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής οι άνδρες της αστυνομίας δεν έχουν μπει στο σπίτι όπου διέμενε ο Χριστόδουλος Ξηρός, στην Ανάβυσσο, καθώς θέλουν πρώτα να ελέγξουν την είσοδο ώστε να βεβαιωθούν ότι  δεν είναι παγιδευμένη με εκρηκτικό μηχανισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom