Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ο Χρ. Ξηρός,οι γυναίκες, ο Γιώργος και το γιγαντιαίο αιματηρό χτύπημα στις Φυλακές Κορυδαλλού! (βίντεο)

Είν' ωραίο έξω να χιονίζει,ο βοριάς να παγώνει τ' αρνάκια και συ χουχουλιασμένος στα πουπουλένια σου σκεπάσματα να διαβάζεις μυθιστορήματα κι ας μην είναι επιστημονικής φαντασίας... κι ας μην τ' αφηγείται αυτοπροσώπως ο καραμήτρος!
Κι άσε τη Σοφούλα να ψάχνει τον κομμωτή του Χριστόδουλου... 
Ζείδωρον

- Η ξανθιά και η μελαχρινή, οι δυο γυναίκες που έκρυβαν τον Χ. Ξηρό για έναν χρόνο
- Ποιος είναι ο Γιώργος που θα κρατούσε το “καλάσνικοφ” στην επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού
- Ακόμη τρεις νεαρούς που έκαναν επισκέψεις στη γιάφκα στην Ανάβυσσο αναζητά η αντιτρομοκρατική
- Εντυπωσιακό και αιματηρό χτύπημα ετοίμαζαν πιθανότατα για χθες (στο τσακ τους πρόλαβαν!!!) στον Κορυδαλλό οι τρομοκράτες


Τρεις άνδρες που συχνά μπαινόβγαιναν στο κρησφύγετο – γιάφκα της Αναβύσσου, τον διαβόητο Γιώργο που θα κρατούσε το Καλάσνικοφ με τη διπλή γεμιστήρα κατά την επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά και τις δυο γυναίκες που φαίνεται πως όλους αυτούς τους μήνες αναζητούν τώρα οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής.

Επί σχεδόν τρία 24ωρα οι άνδρες της σήμανσης παραμένουν στο σπίτι - γιάφκα της Αναβύσσου αναζητώντας κυρίως γενετικό υλικό, τόσο στα όπλα, όσο και στους χώρους του σπιτιού για να εντοπίσουν τους συνεργούς του διαβόητου τρομοκράτη.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο Χριστόδουλος Ξηρός όχι απλά δεν ήταν μόνος αλλά υποστηριζόταν από μια ομάδα τουλάχιστον 6 ατόμων που είχαν αναλάβει τόσο την προστασία του, τις μετακινήσεις και την τροφοδοσία του, αλλά παράλληλα αποτελούσαν και την ομάδα κρούσης του.

Τα στοιχεία και οι μάρτυρες μιλούν για τουλάχιστον δύο γυναίκες. Άλλοι τρεις νεαροί μπαινόβγαιναν στο σπίτι – γιάφκα, πάντα φορώντας καπέλα και κρατώντας σακίδια. 

Οι γυναίκες στο πλάι του Χ. Ξηρού


Μια μελαχρινή και μια ξανθιά γυναίκα έχουν μπει τώρα στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής. Η μια είναι ήδη γνωστή στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία από την πλαστή ταυτότητα που χρησιμοποιήθηκε για την ενοικίαση της μονοκατοικίας.

Είναι εντυπωσιακό ότι το άτομο τα στοιχεία του οποίου έχουν χρησιμοποιηθεί στην ταυτότητα δεν έχει δηλώσει απώλεια. Δηλαδή οι τρομοκράτες κατάφεραν να υποκλέψουν στοιχεία χωρίς να κλέψουν την ταυτότητα.

Στην Αντιτρομοκρατική έχουν σαφείς πληροφορίες αλλά και ενδείξεις για αυτή τη μυστηριώδη γυναίκα, ενώ μάλιστα έχουν στην διάθεση τους όχι μόνο τα χαρακτηριστικά της, αλλά και τα στοιχεία ταυτότητάς της, αφού φέρεται κατά το παρελθόν να είχε στενή σχέση με τον καταζητούμενο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την μονοκατοικία της Αναβύσσου, την οποία ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε μετατρέψει σε γιάφκα για βαρύ οπλισμό, φέρεται να την είχε νοικιάσει τον περασμένο Ιούνιο η ίδια γυναίκα, που είναι μετρίου αναστήματος, περίπου 40 ετών, συνοδευόμενη από ένα νεαρό άνδρα.

Πρόκειται για την γυναίκα που τις τελευταίες ημέρες τα ίχνη της έχουν εξαφανιστεί, καθώς φέρεται να είναι ο άνθρωπος που φρόντιζε τα πάντα, ώστε ο Ξηρός να διαμένει με ασφάλεια στην μονοκατοικία της Αναβύσσου.

Αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής την αναζήτησαν στο σπίτι της σε περιοχή κοντά στον Πειραιά, αλλά τα ίχνη της είχαν χαθεί.

Η ξανθιά που... θυμίζει Πόλα Ρούπα


Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι το γεγονός πως μάρτυρες είδαν τον Χ. Ξηρό να κάνει βόλτες στην περιοχή συνοδευόμενος από μια γυναίκα ξανθιά, μετρίου αναστήματος, η οποία συνήθως είχε μαζί της ένα ανήλικο παιδάκι... Οι ίδιοι μάρτυρες έδωσαν περιγραφές που σε πολλούς θύμισαν την Πόλα Ρούπα η οποία διαφεύγει έχοντας μαζί της και το ανήλικο παιδί της.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής έχουν επεκταθεί και σε περιοχές της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα σε Αίγιο, Λουτράκι και Κιάτο, καθώς εκτιμάται ότι μια από τις δυο γυναίκες έκρυβε τον Ξηρό σε εξοχική κατοικία στις παραπάνω περιοχές.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανθρώπους που κινούνται στο περιβάλλον του Ξηρού, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζουν τι εννοούν με αυτό, καθώς οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και εενδέχεται να προκύψουν συμπεράσματα εν γένει για το λεγόμενο εγχώριο “Αντάρτικο Πόλης”.

Θα χτυπούσαν στο ψαχνό στον Κορυδαλλό


Στόχος των τρομοκρατών ήταν να προκαλέσουν ένα πολύ δυνατό χτύπημα με την βόμβα μεγάλης ισχύος που είχαν τοποθετήσει.

Από τη σύγχυση που θα προκαλούνταν θα ξεκινούσε μια μαζική προσπάθεια διαφυγής πολλών ποινικών, αλλά και των μελών των “Πυρήνων” που ήθελαν να απελευθερώσουν. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος των τρομοκρατών ήταν αν ελευθερώσουν και δύο πασίγνωστους ποινικούς οι οποίοι μάλιστα εμπλέκονται σε πολύ γνωστές υποθέσεις.

Το σχέδιο περιελάμβανε πυροδότηση βόμβας 100 κιλών που ήταν τοποθετημένη σε βανάκι, ενώ στη συνέχεια από ένα δεύτερο βαν η ομάδα επίθεσης θα χτυπούσε τους φύλακες που θα επιχειρούσαν να σταματήσουν την απόδραση.

Στις σημειώσεις που είχε κρατήσει ο Ξηρός είναι σαφέστατος, καθώς γράφει στο ημερολόγιο του: “...πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει εάν η εξωτερική φρουρά αντιδράσει”.
newsit

Οι.... καραμήτροι εν δράσει... απολαύστε τους
Τι πλούτος γνώσεων,τι ξυραφένια σκέψη!!!


Ο Ραγκούσης για τον Χρ. Ξηρό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom