Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Η σημειολογία των πρωτοσέλιδων του ΔΟΛ


Το προχθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Το Βήμα» με τίτλο «Η ευκαιρία της Αριστεράς», ένα …περίεργο πρωτοσέλιδο για τη συγκεκριμένη εφημερίδα, δεν πέρασε απαρατήρητο. Ένα πρωτοσέλιδο στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ που δείχνει αρκετά και αφήνει να εννοηθούν ακόμα περισσότερα.

Χθες(12/1) ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (ΔΟΛ) συνεχίζει με ένα πρωτοσέλιδο που δεν είναι το ίδιο ευνοϊκό για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα λέγαμε πως και αυτό στηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Με αντίπαλο τον φόβο».

Η εφημερίδα εξηγεί το πρωτοσέλιδο της:«Επιχείρηση διάλυσης του φόβου που αιωρείται στην πολιτική ατμόσφαιρα για Grexit, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θέτει σε εφαρμογή η Κουμουνδούρου με «επίθεση γοητείας» στο εξωτερικό από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αρθρογράφησε στη γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ» δίνοντας διευκρινήσεις για τις προθέσεις του κόμματος του».
Καλούμε τους αναγνώστες μας να παρατηρήσουν λίγο παραπάνω τα πρωτοσέλιδα του ΔΟΛ από εδώ και πέρα, σημειώνοντας πως οι αλλαγές δεν θα γίνουν κραυγαλέα, αλλά τα πράγματα θα κριθούν στα σημεία…
ημεροδρομός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom