Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Το ΠΑΣΟΚ έκοψε την απόσπαση του Καρχιμάκη και τον στέλνει να δουλέψει!


Τα διαζύγια ως γνωστό είναι συνήθως επεισοδιακά και φυσικά αυτό ανάμεσα σε Βενιζέλο και Παπανδρέου δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.

Μετά τις άγριες πολιτικές κόντρες, τώρα άρχισαν και πιο προσωπικά θέματα: Η διεύθυνση του ΠΑΣΟΚ έκοψε προ ημερών την απόσπαση του Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος είναι υπάλληλος του υπουργείου Μεταφορών, αλλά εμφανιζόταν στις λίστες των αποσπασμένων της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο πρώην γραμματέας του Κινήματος είναι από τους πρωτεργάτες του κόμματος του κ. Παπανδρέου και φυσικά δεν θα μπορούσε ταυτόχρονα να χρησιμοποιεί το ΠΑΣΟΚ για να είναι καλυμμένος και επαγγελματικά.

Όπως έλεγαν από τη Χαριλάου Τρικούπη πρόκειται για «ξετσιπωσιά», καθώς θα έπρεπε από μόνος του ο κ. Καρχιμάκης να έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, γιατί δεν μπορεί να είναι στέλεχος σε ένα κόμμα, αλλά να εμφανίζεσαι ότι πληρώνεται από ένα άλλο!

Μάλιστα επισήμαιναν ότι ο πρώην γραμματέας δεν ειδοποίησε ούτε καν τον αστυνομικό που του έχει διαθέσει το ΠΑΣΟΚ, ώστε να επιστρέψει ο άνθρωπος στη Χαριλάου Τρικούπη, στις καταστάσεις της οποίας ανήκει και εκεί οφείλει να εμφανίζεται. «Τουναντίον τον τρέχει στις συγκεντρώσεις του ΚΙΔΗΣΟ και του Παπανδρέου» σημείωναν.

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου και ενώ είναι υποψήφιος στη Β’ Αθήνας ο κ. Καρχιμάκης οφείλει πλέον να εμφανιστεί στην εργασία του και να διευθετήσει εκεί την όποια ισορροπία χρειάζεται ώστε να είναι παρών και στον προεκλογικό αγώνα – π.χ. να πάρει άδεια κλπ.

http://arouraios.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom