Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ολόκληρη η συνομιλία της Μαριάννας Λάτση με συνδικαλιστή έξω από το Κ.Η.Ν. «Ν. Κούρκουλος» (βίντεο)


Με μια δωρεά η οποία θα κάνει τη ζωή χιλιάδων καρκινοπαθών πιο εύκολη απαντά το Κοινωφελές Ίδρυμα Λάτση σε ένα μείζον ζήτημα, αυτό της υγείας πολιτών.

Η Μαριάννα Λάτση λοιπόν μεταμόρφωσε ένα πραγματικό ερείπιο όπως ήταν το παλιό 6ο νοσοκομείο του ΙΚΑ, στην περιοχή της λεωφόρου Αλεξάνδρας στην Αθήνα, σε ένα πρότυπο Κέντρο Ημερησίας Νοσηλείας το οποίο ανήκει στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Μάλιστα τιμώντας τη μνήμη του εξαίρετου ηθοποιού ο οποίος προσέφερε και στο Εθνικό Θέατρο, του Νίκου Κούρκουλου – ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 8 χρόνια από τη ζωή χτυπημένος από την επάρατη νόσο – η πολιτεία αποφάσισε να δώσει στο Κ.Η.Ν. αυτό το όνομά του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής έγιναν τα εγκαίνια του Κέντρου αυτού με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας της Μαριάννας Λάτση και των παιδιών του Νίκου Κούρκουλου και βέβαια πλήθους κόσμου.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η τελετή των εγκαινίων, μία ομάδα εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολύ κοντά στο Κέντρο αντιδρώντας στον τρόπο με τον οποίο αυτό τίθεται σε λειτουργία.

Τους περίπου 10 διαδηλωτές άκουσε η κ. Λάτση και θέλησε να συνομιλήσει μαζί τους και να τους εξηγήσει πως θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να στελεχωθεί το ΚΗΝ «Ν. Κούρκουλος» κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δείτε εδώ το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Νοσοκομείο «Άγ. Σάββας» για την τελετή των εγκαινίων.

Δείτε εδώ το έντυπο σχετικά με τις δυνατότητες του Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας «Ν. Κούρκουλος».

Στο βίντεο του notioanatolika.gr που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνομιλία της κ. Λάτση με τον γιατρό – συνδικαλιστή του Νοσοκομείου «Άγ. Σάββας»:


από http://www.notioanatolika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom