Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό από τη φράση του Ντινόπουλου:«Πληρώθηκε καλά ο Κουβέλης»! (βίντεο)


- Σε σήριαλ έχει μετατραπεί η υπόθεση της άγριας κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλου και της ΔΗΜΑΡ
- Αφορμή όσα είπε ο κ. Ντινόπουλος σε προεκλογική συγκέντρωση σε ιδιωτικο χώρο
- Ντινόπουλος: «Αντιλαμβάνομαι την αγωνιώδη προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να βγει από την αφάνεια. Επιστράτευσαν ακόμη και βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα!»
- ΔΗΜΑΡ: «Ο πρωθυπουργός και η ΝΔ οφείλουν να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον υβριστή – υποψήφιο βουλευτή»


Ο κ. Ντινόπουλος σε βίντεο που αναρτήθηκε εκ νέου στο διαδίκτυο
ακούγεται να επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα γιατί προκάλεσε εκλογές που θα στοιχίσουν όπως λέει πολλά και στην συνέχεια όταν τον ρωτά κάποιος από τους ψηφοφόρους του: «Και ο Κουβέλης;», να απαντά: «Αστον αυτόν! Αστον! αυτός... Αυτός πληρώθηκε καλά...»!

Ο κ. Ντινόπουλος εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε για μια ώρα στο διαδίκτυο και μετά κατέβηκε αφού ήταν ιδιωτικό και προϊόν υποκλοπής ο Αργύρης Ντινόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αντιλαμβάνομαι την αγωνιώδη προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να βγει από την αφάνεια. Επιστράτευσαν ακόμη και βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα!

Σε σπίτι φίλων και ψηφοφόρων μου όπου βρέθηκα το Σάββατο βράδυ στο Καματερό κάποιος αναφέρθηκε στο άδειασμα του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα. Και απάντησα ότι ο Φώτης Κουβέλης πήρε την πληρωμή του ( «Πληρώθηκε καλά!» ) από τον ΣΥΡΙΖΑ που, αφού τον έβαλαν (μαζί με τον Καμένο) να σύρει την χώρα σε πρόωρες εκλογές, μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων. Δείγμα της αχαριστίας και του τυχοδιωκτισμού της Αριστεράς που – στην συγκεκριμένη περίπτωση- συνδυάστηκε και με την ρουφιανιά!»

«Ο πρωθυπουργός και η ΝΔ οφείλουν να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον υβριστή – υποψήφιο βουλευτή και πρώην υπουργό Αρ. Ντινόπουλο για όσα χυδαία και εμετικά είπε σε προεκλογική συγκέντρωση κατά του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη. Αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά», τονίζεται σε ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και ο ΣΥΡΙΖΑ την οποία συνοδεύει και με το σχετικό link από το YouTube:

«Τα όσα απαράδεκτα αναφέρει σε προεκλογική του συγκέντρωση ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κ.Ντινόπουλος, όπου μεταξύ άλλων μιλά ακόμα και για χρηματισμό του κ.Κουβέλη, δείχνουν το πολιτικό επίπεδο των στελεχών της ΝΔ και το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι εκλεκτοί του κ.Σαμαρά λίγες μέρες πριν ο ελληνικός λαός τους δείξει την οριστική πόρτα εξόδου», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom