Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΩΠΑ…. ΒΡΗΚΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ (βίντεο)


Πολύ σπρωξίδι ρε παιδιά!
Πατείς με πατώ σε, στον Άρειο Πάγο! Δεκαοκτώ κόμματα και 4 συνασπισμοί κομμάτων θα συμμετάσχουν τελικά στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με απόφαση του Αρείου Πάγου ο οποίος έδειξε και πόρτα σε 3 κόμματα και έναν ανεξάρτητο υποψήφιο συνδυασμό. 
Καλά, μοιράζουν τίποτα και μαζεύτηκαν τόσο πολλά; Και μη μου πεις ότι όλοι θα πάρουν επιχορηγήσεις; Διότι αν είναι έτσι, έπρεπε να πάμε κι εμείς να ρίξουμε μια αίτηση. Σιγά το δύσκολο. 

Εντάξει, είπαμε ότι θέλουμε πολυκομματική για να σωθούμε, να μπουν πολλά κόμματα στη Βουλή, αλλά αυτό το πράγμα πια; Ποιος να πρωτομπεί και πού να πρωτοκάτσει; Δεξιά, αριστερά, στο κέντρο; Τέτοιος συνωστισμός σωτήρων! 
Κι εκεί που τα κοίταγα όλα, Νάτο στο νούμερο 9 της κατάστασης, να έχει τα πρωτεία στην παροχή υποσχέσεων και ελπίδων. «Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.)» (Μ. Τζαλαζίδης).
Μεγάλη γκάμα να μην έχει κανένας παράπονο. Να τους πιάνει όλους! 
Διότι εντάξει, λες ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, κίνημα κλπ! Αλλά πού να καταλάβει ο άλλος τι προσφέρεται να κάνει; Εδώ σου λέει, σώζω ζωές, δίνω οικόπεδα, χαρίζω χρέη. Είναι ξεκάθαρος ο άνθρωπος. Ψήφισε με και θα δεις!
Και εδώ είναι το μεγάλο δίλλημα! Γιατί να μην τον ψηφίσω λες! Αφού θα μου πληρώσει όλα μου τα χρέη! Δεν θα μου δώσει και ένα οικόπεδο κοντά στη θάλασσα να βάλω το τροχόσπιτο; Που θα βρώ άλλη τέτοια ευκαιρία; 
Και από την άλλη, θα είμαι εντάξει και με τον κόσμο. Δεν θα μπορεί κανείς να με κατηγορήσει σαν αποστάτη! Διότι έχει από όλα.  Χώρια που στο λέει μπαμ και κάτω. Όχι εντολές μετά, και θα δούμε, και δεν συμφώνησαν και πάμε παρακάτω… Εδώ υπάρχει έτοιμη η λύση.  Δέκα σε ένα! Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. Δέκα ολόκληρα συστατικά… 
Τι; Πού θα βρει τόσα οικόπεδα; Γιατί οι άλλοι που θα βρούνε τα λεφτά για να σου δώσουνε αυτά που τάζουν;

Δείτε τον εκλεκτό του Καστρινού στα δύο μεγάλα κανάλια



Εδώ στον ΑΝΤ1 προχτές 13/1/2015




Κι εδώ στο Mega τον Ιούνιο του 2012

Στον παρακάτω πίνακα οι ψήφοι του κυρίου Μιλτιάδη στις προηγούμενες εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom