Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Από το πρωί της Πρωτοχρονιάς και δεύτερο κανάλι της ΝΕΡΙΤ στον αέρα,ενώ κάποιοι μιλάνε για πολύ κλάμα μετά τις εκλογές


Από το πρωί της Πρωτοχρονιάς, η ΝΕΡΙΤ plus, το δεύτερο κανάλι της ΝΕΡΙΤ, έκανε «ποδαρικό» στις οθόνες μας.

Οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθούν το πρόγραμμα του δεύτερου κρατικού καναλιού σε όλη την Ελλάδα, στις συχνότητες που έβλεπαν μέχρι σήμερα τη ΝΕΡΙΤ sports.

Στην πρώτη περίοδο λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ plus, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παιδικές και νεανικές εκπομπές, ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ, μεγάλα αθλητικά γεγονότα του παρελθόντος, αλλά και αξιόλογες ελληνικές σειρές και εκπομπές λόγου και πολιτισμού από το Αρχείο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Σε επόμενο διάστημα, η ΝΕΡΙΤ plus θα εκπέμψει νέο πρόγραμμα με ειδικές ζώνες για όλα τα τηλεοπτικά κοινά.

Ειδικότερα:
Παιδικό πρόγραμμα, με ελληνικές και ξένες σειρές και animation για παιδιά και τους εφήβους, στην ζώνη ΝΕΡΙΤ kids.

Εκπομπές χρηστικού χαρακτήρα για την καθημερινότητά μας, προγράμματα από την Περιφέρεια, εκπομπές λόγου και πολιτισμού, ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ ιστορικού, ταξιδιωτικού και οικολογικού περιεχομένου, εκπομπές για τον τουρισμό, γυναικείο και ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, στη ζώνη NEPITlife.

Αθλητικές μεταδόσεις και εκπομπές στη ζώνη ΝΕΡΙΤ sports.

Με δύο εθνικά κανάλια και τέσσερις εθνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς που είναι πλέον σε λειτουργία ολοκληρώνεται ο βασικός κορμός των μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας της ΝΕΡΙΤ.

Εκπέμπει επίσης ένα τρίτο κανάλι με εικόνα υψηλής ευκρίνειας και επιλεγμένο περιεχόμενο από τα δύο εθνικά κανάλια, ενώ θα ακολουθήσουν ορισμένοι περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί και το δορυφορικό τηλεοπτικό πρόγραμμα για τους απόδημους Ελληνες.

ΚΛΑΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ (NEΡΙΤ)...

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ!
Γράφει ο Κ.Π.
στο Fimotro

Πονοκέφαλο, ιλίγγους, αβεβαιότητα και.. κλάμα, έφερε στα στελέχη του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ η προκήρυξη πρόωρων εκλογών. Οι πρωτεργάτες υπάλληλοι του υπουργείου οικονομικών και τώρα «άρχοντες»του εξωμήτριου της ΕΡΤ έχουν χάσει τον ύπνο τους, βλέποντας τα ονειρά τους να γκρεμίζονται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. «Όνειρο» ήταν και πάει...

Οι εξελίξεις στο Ραδιομέγαρο μετά τις εκλογές θα είναι ραγδαίες. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, πρόσωπα του μορφώματος, φορώντας στολή Συριζαίων, εμφανίζονται στην Κουμουνδούρου για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ενώ εργάζονται στο κυβερνητικό φερέφωνο.

Μιλώντας με ένα από τα κορυφαία στελέχη της αντιπολίτευσης που έχουν επωμιστεί το βάρος των ΜΜΕ, τόνισε ότι: «οι απλοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ που παρασύρθηκαν στο να συμμετέχουν στην παράνομη λειτουργία της «ΔΤ» δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Όσοι όμως ήταν προκλητικοί δεν θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ».

Και ενώ είμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο, η διοίκηση της ανύπαρκτης ΝΕΡΙΤ αναθέτει εκπομπές, υπογράφει συμβάσεις, αν και παράνομα διορισμένη σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Μάλιστα οι μεγάλοι έρωτες, όπως αναφέραμε σε παλαιότερες αναρτήσεις έχουν προτεραιότητα. Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, τόνιζαν ότι συμβάσεις και προσλήψεις που γίνονται προεκλογικά από μια παράνομη διοίκηση δεν θα είναι αποδεκτές.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν την περίπτωση Σοφίας Βούλτεψη που χωρίς «ντροπή», την ημέρα προκήρυξης εκλογών έστελνε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως το διορισμό Εποπτικού Συμβουλίου με 6ετή θητεία!!!

Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θα προκύψει μετά τις εκλογές, έχει σχεδόν έτοιμο νομοσχέδιο επαναλειτουργίας της ΕΡΤ στην προ της 11ης Ιουνίου 2013 κατάσταση με πολλές εκπλήξεις. Έχει ήδη βρει τον πρόεδρο-διευθύνοντα σύμβουλο γνώστη του αντικειμένου και έμπειρο Μάνατζερ.

Η διοίκηση, σε μια χειρονομία καλής θέλησης και συνεργασίας, και προσωπικά ο πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος Πέτρος Μάης άνοιξε την κεντρική είσοδο του Ραδιομεγάρου από τη Λεωφόρο μεσογείων που παρέμενε κλειστή μετά την είσοδο των ΜΑΤ. Οι κακές γλώσσες μιλούν για το πρώτο βήμα ώστε να παραδοθεί σταδιακά το Ραδιομεγάρο στους ανθρώπους που ανήκει. Και δεν είναι άλλοι από τους απολυμένους, που βρίσκονται απέναντι!

Μάλιστα η ΠΟΣΠΕΡΤ το συνδικαλιστικό όργανο των απολυμένων που πρωτοστάτησε, όλο αυτό το διάστημα να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ μέσω της ERTopen θα αναλάβει πρωτοβουλία.

Με το διορισμό νέου κυβερνητικού εκπροσώπου σχεδιάζει να ζητήσει να επιτρέψει η διοίκηση στα μέλη του συνδικαλιστικού οργάνου να μεταφέρουν τη δράση τους, μέσα στα γραφεία τους εντός του Ραδιομεγάρου που είναι και ο φυσικός τους χώρος. Εάν αυτό γίνει αποδεκτό από τον Πέτρο Μάη είναι άλλο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom