Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Εκπλήξεων συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδας! - Εξω ο Παναθηναϊκός,στους "8" και η ΑΕΚ

Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε ότι το Κύπελλο Ελλάδας είναι ο θεσμός των εκπλήξεων

Χτες Χανιά,Απόλλων Σμύρνης και Ηρακλής πέταξαν έξω ΠΑΣ Γιάννινα,Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό με νίκες μέσα στις έδρες των ομάδων της Super League και προκρίθηκαν πανηγυρικά στη φάση των "8" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σήμερα οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με την SKODA Ξάνθη να
κερδίζει και να αποκλείει τον Παναθηναϊκό μέσα στη Λεωφόρο και με την ΑΕΚ της Β' Εθνικής να αποκλείει την Κέρκυρα της Super League επιβεβαιώνοντας την πρόβλεψή μας ότι στη φάση των "8" οι μισές ομάδες θα είναι από τη Β' κατηγορία!

«Χαστούκι» της Ξάνθης στον Παναθηναϊκό

Ο περσινός Κυπελλούχος Ελλάδας Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από την επόμενη φάση της διοργάνωσης από την Ξάνθη που νίκησε άξια 1-0 μέσα  στη Λεωφόρο και εξασφάλισε μια σπουδαία πρόκριση στους 8.

Το Τριφύλλι που ήταν πολύ κακό καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έμεινε και με δέκα παίκτες στο 59' λόγω της ανόητης αποβολής του Μέντες , ο οποίος κρέμασε την ομάδα του.

Το χρυσό γκολ του Βασιλακάκη στο 88' πάγωσε τους Πράσινους που στα τελευταία 20 λεπτά έπαιζαν μαζική άμυνα αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το μηδέν....,το οποίο θα τους έδινε την πρόκριση αφού στην Ξάνθη οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1.

Ακάθεκτη η ΑΕΚ απέκλεισε την Κέρκυρα και ελπίζει σε καλή κλήρωση

Η ΑΕΚ χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες επικράτησε το απόγευμα στο ΟΑΚΑ με 2-0 της Κέρκυρας και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Μάνταλος άνοιξε το σκορ στο 51’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Αραβίδης στο 82’, που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε αποσοβήσει το 1-1. Δοκάρι είχε ο Μπακάκης στο 84’.

Το πρώτο παιχνίδι στην Κέρκυρα είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Αυτές είναι οι 8 ομάδες των προημιτελικών του Κυπέλλου!

ΑΕΚ ,Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλής,Χανιά ,Ολυμπιακός, Πανιώνιος ,ΟΦΗ, και Skoda Ξάνθη είναι οι ομάδες που εξασφάλισαν τα εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και θα συμμετάσχουν στην κλήρωση της Παρασκευής (30/1, 11:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom