Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ξηρός - "Τσακ Νόρις" σημειώσατε "2"! - Ποιος είναι ο εγκληματίας που έδειρε τον Ξηρό


- Όλο το χρονικό του επεισοδίου μέσα στις φυλακές Δομοκού
- Ο καταδικασμένος εγκληματίας που έστειλε τον Χριστόδουλο Ξηρό στο ιατρείο των φυλακών
- Ειναι άνθρωπος γνωστού αρχινονού της νύχτας που εμπλέκεται στην Greek Mafia
- "Έπεσα" ήταν η απάντηση του "Μανώλη της 17 Νοέμβρη" στις ερωτήσεις των γιατρών
- Πως σχεδίαζε η Αγγελική να τον δολοφονήσει μετά την "επιχείρηση Γοργοπόταμος"

- Ξηρός: Αρνείται να πιστέψει πως ήθελαν να τον σκοτώσουν οι "Πυρήνες"


Το περιστατικό είχε ήδη γίνει γνωστό από το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός, μετά την σύλληψή του και τις δικαστικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, είχε μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού.

Εκεί ένας άλλος κρατούμενος του επιτέθηκε και τον έστειλε κατευθείαν στο... ιατρείο των φυλακών, κάτι που μάλλον δεν φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο, αφού ο άνθρωπος αυτός ήταν στο παρελθόν κασκαντέρ και ντουμπλάριζε τον γνωστό ηθοποιό Τσακ Νόρις.



Το χρονικό του επεισοδίου


Το περιστατικό συνέβη κατά την διάκεια του συσιτίου. 
Εκεί ο "Μανώλης της 17 Νοεμβρη" είχε έναν έντονο διάλογο με τον γνωστό κακοποιό, ο οποίος είναι καταδικασμένος για σωρεία αδικημάτων, μεταξύ των οποίων ακόμη και η ηθική αυτουργία στη δολοφονία ενός 5χρονου παιδιού...

Ο κακοποιός φέρεται να έβρισε τον Χριστόδουλο Ξηρό με τον τελευταίο να του απαντάει, κάτι που έφερε και την βιαιοπραγία, η οποία έστειλε τον Ξηρό στο ιατρείο των φυλακών, όπου όταν οι γιατροί τον ρώτησαν πως τραυματίστηκε, εκείνος τους απάντησε ότι δεν έγινε κάτι και πως απλά έπεσε.

Ο κακοποιός αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι άνθρωπος που ανήκει στον κύκλο γνωστού αρχινονού της νύχτας, που εμπλέκεται στην υπόθεση της "εταιρείας ενοικίασης βομβιστών", που εξαρθρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Το σχέδιο δολοφονίας του Ξηρού


Όπως έχει γίνει επίσης γνωστό, η Αγγελική, που ακόμη αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, σχεδίαζε μαζί με τους Πυρήνες της Φωτιάς να δολοφονήσουν τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Το σχέδιο προέβλεπε πως αφού ο Χριστόδουλος Ξηρός θα πραγματοποιούσε το χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού, το οποίο είχε ονομάσει "επιχείρηση Γοργοπόταμος", θα κατευθυνόταν σε ένα σπίτι μαζί με την Αγγελική και άλλους δύο άνδρες.

Να σημειώσουμε πως το σπίτι αυτό δεν έχει ακόμη βρεθεί από την αστυνομία. Εκεί οι τρεις τους σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ξηρό και οι πληροφορίες λένε πως στην συνέχεια είχαν σκοπό να τον "ξεφορτωθούν" σε ένα ρέμα...

Ξηρός: Αρνείται να πιστέψει πως ήθελαν να τον σκοτώσουν οι "Πυρήνες"

- Ο Χριστόδουλος Ξηρός θεωρεί πως όσα διαρρέονται για σχέδιο δολοφονίας εναντίον του είναι κατασκευασμένα από την αστυνομία
- Δεν πιστεύει πως οι Πυρήνες της Φωτιάς σχεδίαζαν μαζί με την Αγγελική να τον "βγάλουν από τη μέση"
- Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει ο "Μανώλης της 17Ν" την επίθεση που δέχτηκε στις φυλακές Δομοκού
- Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο ιατρείο όπου του έγιναν ράμματα
- Γιατί δεν θέλησε να προχωρήσει σε οποιαδήποτε καταγγελία
- Συνάντησε μετά από ένα χρόνο τους υπερήλικες γονείς του

Σε προσωπικές διαφορές με τον δράστη της επίθεσης μέσα στις φυλακές Δομοκού αποδίδει ο Χιστόδουλος Ξηρός το περιστατικό το οποίο τον έστειλε... ημιλιπόθυμο στο φαρμακείο των φυλακών.

Τι λέει ο Ραγκούσης

Την ίδια ώρα, ο συνήγορός του, Φρασγκίσκος Ραγκούσης, σημείωσε πως ο πελάτης του δεν θέλησε να του αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για το συμβάν. μέσα στις φυλακές Δομοκού. Μόνο το ότι η επίθεση σημειώθηκε μετά το τέλος του επισκεπτηρίου, κατά το οποίο ο Ξηρός είδε για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο τους υπερήλικες γονείς του.

Ο Ξηρός αναφέρει πως δέχτηκε ένα πισώπλατο χτύπημα στο πρόσωπο, αλλά και ότι πρόλαβε να δει τον δράστη.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο φαρμακείο των φυλακών Δομοκού όπου του έγιναν ράμματα, με τον ίδιο να μην προτίθεται να προβεί σε κάποια καταγγελία, διότι δεν αποδέχεται τις πρακτικές που εφαρμόζει η Πολιτεία.

Τέλος, ο Φραγκίσκος Ραγκούσης τόνισε πως ο πελάτης του θεωρεί ότι το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με τα όσα αναφέρονται τις τελευταίες ημέρες από την αστυνομία σχετικά με τους Πυρήνες της Φωτιάς.

"Χολωμένος"

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες, η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 16:30 το μεσημέρι, αμέσως μετά το επισκεπτήριο. Ο δράστης, ο οποίος είναι καταδικασμένος εγκληματίας, γρονθοκόπησε τον Ξηρό στο πρόσωπο, ενώ επενέβησαν άμεσα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και τον ακινητοποίησαν. Οι πληροφορίες εμφανίζουν τον Ξηρό να είναι δυσαρεστημένος και να θεωρεί τον εαυτό του αρκετά έμπειρο έτσι ώστε να αντιλαμβάνεται τις μεθολογίες που χρησιμοποιούνται τόσο από την πλευρά των Πυρήνων της Φωτιάς όσο και από την αστυνομία.

Ο ίδιος παραμένει αταλάντευτος στη δεοντολογία και τις πεποιθήσεις του, εξακολουθεί να δείχνει την λιδια εμπιστοσύνη που έδειχνε σε αυτούς που τον εμπιστεύονταν και συνεχίζουν να τον εμπιστεύονται και δεν αποδέχεται καμία πρακτική της ΕΛ.ΑΣ., στην οποία "χρεώνει" τα όσα διαρρέονται για σχέδιο δολοφονίας εναντίον του.

Ο Ξηρός δεν φάινεται διατεθειμένος να ζητήσει προστασία μετά το περιστατικό στις φυλακές Δομοκού, την ώρα που στην αστυνομία επικρατεί έντονος προβληματισμός, αφού ο καταδικασμένος σε δισ ισόβια εγκληματίας που επιτέθηκε στον "Μανώλη της 17Ν", φέρεται ως το δεξί χέρι ενός εκ των αρχινονών που ελέγχουν τις ελληνικές φυλακές.

Θεωρούν ότι η συγκεκριμένη επίθεση αφορά στις τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με την τρομοκρατία, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν να πρόκειται για ένα προειδοποιητικό μήνυμα σε βάρος του τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom