Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Εισβολή κουκουλοφόρων στο υπουργείο Παιδείας – Έκαναν γυαλιά καρφιά την είσοδο, έσπασαν τζαμαρίες και κάμερες


- Η εισβολή έγινε στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής και ενώ στο υπουργείο δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη
- Περίπου 30-40 άτομα που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν στο χώρο
- Έσπασαν τζάμια, γραφεία και προκάλεσαν υλικές ζημιές στο κτίριο
- Έγιναν δυο προσαγωγές σύμφωνα με την Αστυνομία


Εισβολή κουκουλοφόρων το μεσημέρι της Κυριακής στο υπουργείο Παιδείας,που απουσίαζε η αστυνομική δύναμη.Μια ομάδα 30-40 ατόμων προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες,η ομάδα των κουκουλοφόρων μπήκε στο κτίριο και έσπασε τζαμαρίες και γραφεία, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές. Κλήθηκε αστυνομική δύναμη και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. έχουν γίνει δυο προσαγωγές.

«Μια μικρή ομάδα «δημοκρατών» εισέβαλε σήμερα στο κτήριο του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και προξένησε σημαντικές φθορές. Όσοι προσπαθούν με τέτοιες πράξεις να τρομοκρατήσουν την ελληνική κοινωνία να γνωρίζουν πως ο αγώνας τους είναι μάταιος. Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν άμεσα στο καταλογισμό κάθε μορφής ευθυνών», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λεω λοιπον,οτι και τον Ντον Κορλεονε,οταν η αστυνομια τα εκανε πλακακια με τους μαφιοζους,αφησαν ακαλυπτο το νονο για να τον φανε!!!Ετσι γινεται στα καλα τα εργα,παρουσιαζουν την πραγματικοτητα!! Αντε τωρα,να ξερουμε εμεις απο ερχεται η βια για να την καταδικασουμε!!! Και αν ειναι της αστυνομιας οι κουκουλοφοροι;;Αυτα παθαμε με τις κουκουλες!!Το θεμα βεβαια,δεν ειναι ποιος κρυβεται....οχι...ειναι ...απο ποιον κρυβεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Read more: Go to TOP and Bottom