Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΤΩΡΑ:Δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του πασίγνωστου συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα,ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Ζακύνθου, στην Κυψέλη.

Βρέθηκε νεκρός στη μία τα ξημερώματα του Σαββάτου από συγγενείς του μέσα στο ίδιο του το διαμέρισμα στην Κυψέλη κι όλες οι ενδείξεις δείχνουν δολοφονία.

Όπως φαίνεται, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης.

Ο Μένης Κουμανταρέας δεν βρέθηκε ούτε δεμένος, ούτε φιμωμένος. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή από τη νεκροψία που διενήργησε, κάνουν λόγο για μώλωπες και εκχυμώσεις στο πρόσωπο, από χτυπήματα χωρίς αντικείμενο (δηλαδή με τα χέρια). Ωστόσο, τα ακριβή αίτια θανάτου του γνωστού συγγραφέα θα διαπιστωθούν από τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί την Δευτέρα.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και αναφέρεται από αστυνομικές πηγές, είναι πως στο διαμέρισμα του γνωστού πεζογράφου έχει γίνει επιλεκτική έρευνα από τον δράστη (ή τους δράστες). Αυτό σημαίνει πως ήξεραν τι έψαχναν και που να το βρουν και σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα, αυτό ίσως να συνεπάγεται πως ο Μένης Κουμανταρέας άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο ή τους δολοφόνους του.

Οι αρχές ερευνούν εκτός των άλλων και το ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του συγγραφέα.

Ο Μένης Κουμανταρέας γεννήθηκε το 1931,ήταν πεζογράφος, δοκιμιογράφος και μεταφραστής.

Μεγάλωσε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Πρότυπο Λύκειο Αθηνών Κάρολος Μπερζάν και φοίτησε στη Νομική και Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάστηκε κατά καιρούς σε ναυτιλιακές και ασφαλιστικές εταιρείες. Από το 1982 μέχρι και το θάνατό του ασχολούνταν αποκλειστικά με τη συγγραφική του δραστηριότητα.

Ήταν βιωματικός συγγραφέας και η γραφή του ήταν συνηθισμένη να κινείται μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα περίμενα να πει και διαφορετικά η αστυνομία: "είτε ο θάνατος του Κουμανταρέα να προήλθε από παθολογικά αίτια, εξαιτίας του μεγάλου σοκ που υπέστη.
Οι αστυνομικοί που χερίζονται την υπόθεση αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοκτά για τους δολοφόνους, που φαίνεται να είχαν ως κίνητρο τη ληστεία"
AΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. Δεν χρειάζεται να πω τίποτ άλλο. Χωρίς να δω τίποτ' άλλο, κ μόνο τα σενάρια που χρησιμοποιούνται και πως καλύπτονται οι δολοφόνοι, και που η μισή Ελλάδα ξέρει πως τρώνε τους καλιτέχνες, τους ηθοποιούς, και πολλούς άλλους απλούς πολίτες, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ. Τελικά προβλέπω ότι από ξένη χώρα ίσως βγει η αλλήθεια τόσων χρόνων, γιατί εδώ μέσα η ανθρωποφαγία δεν έχει όρια πλέον, η υποκρισία,η συγκάλυψη, τα πάντα. Σε κανέναν αιώνα δεν υπάρχει τόση διαφθορά όσον αυτόν που ζει αυτή εδώ η χώρα. η χώρα μου που τρώει τους πολίτες της, ήδη όπως εμένα που μόνο πνοή δεν έχει καταφέρει ακόμη να μου πάρει, και παλεύει μέρα νύχτα, με τους εκτελεστές της όπου και να βρίσκομαι.

Ανώνυμος είπε...

όσο για τη κοινωνία ζουν κάποιοι και πολλοί-μάζες ολόκληρες μικροί και μεγάλοι με κρυφά κονδύλια για να συγκαλύψουν το αίσχος που συμβαίνει με δολοφονίες χιλιάδων ανθρώπων που έφτιαξαν και τη κρίση για να τις ονομάσουν αυτοκτονίες. Οσο για τα μνημόνια δεν πρόκειται να τελειώσουν ποτέ, γιατί τα κτήνη-εκελεστές και άλλοι συγκαλύπτοντες, δεν ζουν χωρίς τα δανεικά που περιμένουν από το ξένο κεφάλαιο. απειλούν και λοιπά. Ενα κουβάρι που σίγουρα θα αποκαλυφθεί αλλά θα περάσουν χρόνια ίσως, γιατί τρώνε πολλοί πατώντας σε βασανισμούς και πτώματα που αποτελούν απειλή να τους αποκαλύψουν. Πάνω σε αυτά τα κτήνη στηρίζεται μία ολόκληρη κοινωνία που είναι επιποδός, κα περιμένουν πότε θα δράσουν για να πιουν αίμα με τις δολοφονίες που έχουν εντολές να πράξουν.

Read more: Go to TOP and Bottom