Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης του Π. Μελά - Κουίκ: "Βγάζει μάτι" η απόφαση Μελά


- Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου επιβεβαιώθηκε το πρωί της Δευτέρας
- Εκτός Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Παναγιώτης Μελάς
- Αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί λίγες μέρες μετά τις καταγγελίες Ξουλίδου για την απόπειρα δωροδοκίας βουλευτών
- "Ακούστηκαν αισχρότητες για μένα - Έχω πάει στον εισαγγελέα" είπε στο NewsIt
- Ο Παναγιώτης Μελάς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν αποκλείεται να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η απόφασή του να παραιτηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και να ανεξαρτητοποιηθεί δεν ήταν... βόμβα στην πολιτική σκηνή. Όλοι λίγο - πολύ περίμεναν από μέρα σε μέρα, από ώρα σε ώρα, την παραίτηση του Παναγιώτη Μελά από τους ΑΝ.ΕΛ. Ειδικά μετά τις εξελίξεις των προηγούμενων ημερών με τις καταγγελίες για απόπειρα δωροδοκίας βουλευτών.

Το πρωί της Δευτέρας, λοιπόν, επιβεβαιώθηκε το χρονικό του προαναγγελθέντος διαζυγίου. Η επιστολή παραίτησης έφυγε από το γραφείο του κ. Μελά προς εκείνο του προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο ανεξάρτητος, πια, βουλευτής, μίλησε στο NewsIt λίγη ώρα αφού έγινε γνωστή η παραίτησή του και έριξε... βόμβες!

«Δεν μπορούσα να μείνω με αυτές τις αισχρότητες που ακούστηκαν για μένα. Το κλίμα ήταν απαράδεκτο, με έβγαλαν πως χρηματίζομαι», είπε ο Παναγιώτης Μελάς και αποκάλυψε πως ήδη έχει απευθυνθεί στον εισαγγελέα «για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση», όπως είπε.

Για την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί τόνισε: «Αποφάσισα να ανεξαρτητοποιηθώ γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την τακτική που ακολουθήθηκε εις βάρος μου και δεν ξέρω γιατί εφαρμόστηκε».

Για απόφαση που "βγάζει μάτι" κάνει λόγο ο Τέρενς Κουίκ
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Τ. Κουικ:

«Προφάσεις εν αμαρτίαις οι δικαιολογίες του Παναγιώτη Μελά, την ώρα που σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα και ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος δηλώσαμε ότι θα τον στηρίξουμε σε κάθε του νομική ενέργεια εναντίον του Γιώργου Σούκουρη, που τον ενέπλεξε στην υπόθεση απόπειρας χρηματισμού, την οποία και διερευνά η Δικαιοσύνη.

Όποιος δεν σέβεται ομόφωνες αποφάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά και τον αγώνα όλων των στελεχών και μελών του Κινήματος και όποιος δεν τιμά την υπογραφή του με την οποία δεσμευόταν για τις αποφάσεις του Συνεδρίου, δεν έχει θέση στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Επιπλέον σεβόμαστε πολύ τους εαυτούς μας για να του αντιστρέψουμε τους χαρακτηρισμούς. Είναι προτιμότερο να τους συμπεριλάβει στην αυτοκριτική του.

Ας πάει εκεί που θέλει, με μια απόφαση που «βγάζει μάτι», ακόμα και σε πρωτάρηδες πολιτικούς συντάκτες, ότι ήταν προειλημμένη εδώ και καιρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom