Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Τι γυρεύει ο Πάνος Καμμένος στο γραφείο του Επίτιμου αύριο το πρωί;

Θα του ζητήσει να θάψουν ή ν' αναστήσουν το Σαμαρά;

- Ο Πάνος Καμμένος επιβεβαίωσε στο NewsIt πως το ραντεβού με τον Μητσοτάκη είναι το πρωί της Πέμπτης
- Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναμένεται να καλέσει τον Πάνο Καμμένο να ψηφίσουν οι ΑΝ.ΕΛ Πρόεδρο της Δημοκρατίας
- Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, οι δύο πολιτικοί άντρες συνομιλούν συχνά για τις πολιτικές εξελίξεις
- Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας θα είναι το βασικό θέμα συζήτησης


Όσο εκκρεμεί η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι πολιτικές διεργασίες είναι άκρως πυρετώδεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsIt, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης φέρεται να τηλεφώνησε στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ζήτησε να συναντηθούν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού το πρωί της Πέμπτης, στην οδό Αραβαντινού.

Tην είδηση επιβεβαίωσε στο NewsIt ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος λέγοντας πως το ραντεβού είναι στις 11:00 το πρωί, ενώ αποκάλυψε πως οι δύο πολιτικοί άντρες έχουν συχνή επαφή και συζητούν όλες τις πολιτικές εξελίξεις.

"Στις 29 του μηνός η χώρα αλλάζει σελίδα", δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προσερχόμενος στη Βουλή για την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς δε για το αν η αυριανή συνάντησή του με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη θα αφορά την προεδρική εκλογή, απάντησε: "Όχι απαραίτητα".

Με την πρωτοβουλία αυτή ο πρώην πρωθυπουργός είναι σαφές πως θέλει να συζητήσει με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων τα περί εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός σκοπεύει να εξηγήσει στον Πάνο Καμμένο τις συνέπειες από τη μη εκλογή Προέδρου και την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές.

Κοινώς, ο πρώην πρωθυπουργός που διατηρεί χρόνια φιλικές σχέσεις με τον Πάνο Καμμένο θα του ζητήσει ευθέως να ψηφίσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom