Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Νέο Σοκ στην Αυστραλία - Εσφαξαν οκτώ παιδιά - Οικογενειακή τραγωδία;


Σοκαρισμένη είναι και πάλι η Αυστραλία με την είδηση της δολοφονίας οκτώ παιδιών στην πολιτεία του Κουίνσλαντ στα βόρεια της χώρας.

Τα οκτώ παιδιά,που πιθανόν ανήκαν στην ίδια οικογένεια, δολοφονήθηκαν με μαχαίρι,όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας επικαλούμενα πηγές της τοπικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις αναφορές τα παιδιά των οποίων η ηλικία δεν έχει εξακριβωθεί μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι υπάρχει και μια τραυματισμένη γυναίκα σε αυτό το τραγικό συμβάν που έγινε στην πόλη Κέρνς της βόρειας Αυστραλίας.

Δημοσιογράφος από την Αυστραλία, ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, δήλωσε ότι οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για οικογενειακή τραγωδία. Όπως είπε, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την αστυνομία, υπάρχουν πληροφορίες ότι τα παιδιά που δολοφονήθηκαν, είναι αδέλφια. Εντύπωση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι βρέθηκε τραυματισμένη και μία 34χρονη γυναίκα, που έφερε σοβαρά τραύματα στο στήθος.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων και ο δράστης όταν πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν σε καφέ του Σίδνεϊ για να ελευθερώσουν δεκάδες ομήρους που κρατούνταν από έναν ισλαμιστή υπό την απειλή όπλου περίπου για 16 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom