Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Παπαδημούλης: Παίζουν με τη ζωή του Ρωμανού για να κρύψουν το κυβερνητικό φιάσκο - Συνεχίζει την απεργία πείνας


Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης συσχετίζει την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού με μια προσπάθεια αλλαγής ατζέντας από πλευράς της κυβέρνησης.


«Παίζουν με τη ζωή του Ρωμανού και την δημοκρατική ομαλότητα, για να αλλάξουν την ατζέντα και να κρύψουν το κυβερνητικό φιάσκο. Τυχοδιωκτισμός...», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης.


Την απόφαση του Νίκου Ρωμανού να συνεχίσει την απεργία πείνας ανακοίνωσε ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1

Όπως είπε, ο Ρωμανός συνεχίζει την απεργία πείνας για 24η μέρα, ζει μόνο με νερό, ενώ διέψευσε ότι παίρνει υγρή τροφή. «Δεν έχει βάλει ποτέ ορό ο Ρωμανός ούτε θα βάλει», επισήμανε.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, η εκπαιδευτική άδεια έχει την έννοια της επανένταξης και του φρονιματισμού. «Αυτή τη στιγμή, ο Ρωμανός και κάνω έκκληση προς όλο τον κόσμο διάλεξε επανένταξη, διάλεξε μέσα από το σύστημα αυτό να συνυπάρξει, να δοκιμαστεί και πάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ότι οι γονείς του δεν επιθυμούν συνάντηση με τον υπουργό. «Αυτή τη στιγμή, έχουμε έναν άνθρωπο που σβήνει, πεθαίνει. Κατα συνέπεια, οι συναντήσεις ή οι ρυθμίσεις αφήνουν τους γονείς αδιάφορους. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να σωθεί το παιδί. Οι συναντήσεις είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα, δεν λύνουν το θέμα», τόνισε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom