Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΤΩΡΑ:Μήνυση καταθέτει άμεσα ο Σαμαράς κατά Χαϊκάλη γιατί τον... έθιξε!

Αυτό το "ΑΜΕΣΑ" πόσα τέρμινα μπορεί να σημαίνει;
Αν είναι αλήθεια ή όχι η καταγγελία δεν ενδιαφέρει το γίγαντα πρωθυπουργό!

«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους», σχολιάζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού - Ο κ. Σαμαράς καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών, αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού

Μήνυση κατά του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη
καταθέτει άμεσα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά τα όσα ισχυρίστηκε απόψε ο κ. Χαϊκάλης σε συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ερωτηθείς για λογαριασμό ποίου ο Γιώργος Αποστολόπουλος του προσέφερε 2-3 εκατ.ευρώ για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Παύλος Χαϊκάλης τόνισε: «Για ποιον ενεργούσε ξέρω, μου έχει πει και πολιτικό πρόσωπο πολύ υψηλό και κάποιο όνομα τραπεζίτη, που είχαν σχέση με τον πρωθυπουργό».

Η δήλωση αυτή του κ. Χαϊκάλη προκάλεσε την αντίδραση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Ο πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση κατά του κ. Χαϊκάλη και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.


«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού σχετικά με όσα είπε απόψε ο κ. Παύλος Χαϊκάλης στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega».

«Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών», αναφέρεται στην ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του κ. Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom