Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΒΟΥΛΗ: Έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Δεοντολογίας για τις καταγγελίες Χαϊκάλη (βίντεο)

Δασκαλεμένοι οι βουλευτές της Ν.Δ.,έχουν καταπιεί όλοι τους την ίδια κασέτα!

Την έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μετά τις καταγγελίες για προσπάθεια χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ. Παύλου Χαϊκάλη.

Κατά τη συνεδρίαση αναμένεται να παραδοθεί το οπτικοακουστικό υλικό από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, για την υπόθεση της καταγγελίας του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη, περί απόπειρας δωροδοκίας του.

Mε αφορμή τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο προεδρεύων της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ζήτησε στο μέλλον να γίνονται με μεγάλη προσοχή τέτοιου είδος καταγγελίες. "Να αποδεικνύονται αυτά που λέμε και καταγγέλλουμε" σχολίασε.

"Όλα αυτά πλήττουν ανεπανόρθωτα την δημοκρατία, το πολιτικό σύστημα, αλλά και τον κοινοβουλευτισμό. Ιδιαίτερα πλήττουν και το κύρος του Προέδρου της Δημοκρατίας" τόνισε.

"Εάν είναι ψευδής η καταγγελία, ο αρμόδιος εισαγγελέας να ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον εκείνου ο οποίος μηχανεύεται τέτοιου είδους καταγγελίες" τόνισε.

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή:


"Αίσχος" λέει η Πιπιλή για την καταγγελία του Χαϊκάλη

Η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή από το βήμα της Βουλής χαρακτήρισε τις καταγγελίες περί χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη "αίσχος" και υποστήριξε ότι αφού η δικαιοσύνη «κάνει ό,τι έχει υποχρέωση», αν δεν αποδειχτούν οι καταγγελίες «να εξαντλήσει όλο το οπλοστάσιο της αν αυτές καταδεικνύονται ως ανυπόστατες.Να τιμωρήσει σε αντίθετη περίπτωση όλους όσοι και όσες έχουν μεθοδεύσει τέτοιου είδους κατασκευάσματα»

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή



Από τα λεγόμενα των βουλευτών βγαίνει το συμπέρασμα ότι ήταν υποψιασμένοι και δασκαλεμένοι!Ολοι τους ζητούν να τιμωρηθούν οι Χαϊκάλης και Λαζόπουλος αν οι καταγγελίες είναι ψευδείς,δεν λένε τίποτα όμως για την περίπτωση που είναι αληθείς,απλά διαρρέουν ότι είναι προϊόντα υποκλοπής οι κασέτες και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δικαστήριο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom