Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ωμή παρέμβαση Γιούνκερ: "Μην εκλέξετε εξτρεμιστικές δυνάμεις"!...δηλαδή μην ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ - Πάντως έχει σίγουρες τις εκλογές

Και φυσικά δεν παραλείπει να μας τρομοκρατήσει για το τι θα πάθουμε αν κάνουμε το λάθος!
Βρε ουστ παλιό λεχρίτη και συ... Αντε να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου με το σκάνδαλο LuxLeaks στη χώρα σου και μετά έλα να κάνεις μαθήματα εκλογικής συμπεριφοράς.
Ζείδωρον

- «Η Ελλάδα θα πρέπει να αποφύγει ένα λάθος αποτέλεσμα στις εκλογές και να μην εκλέξει εξτρεμιστικές δυνάμεις στην εξουσία»
- «Θα προτιμούσα να εμφανιζόταν μετά από τις εκλογές γνωστά πρόσωπα», δήλωσε με νόημα ο επικεφαλής της Κομισιόν Ζ.Κ. Γιούνκερ
- Ακόμα και ο Euobserver χαρακτηρίζει τις δηλώσεις Γιούνκερ ως την ισχυρότερη πολιτική παρέμβαση μέχρι στιγμής στα εσωτερικά της Ελλάδας


Σε σοβαρότατο ολίσθημα υπέπεσε ο Γιούνκερ ο οποίος όχι μόνο προέβλεψε πως η Ελλάδα θα πάει σίγουρα σε πρόωρες εκλογές, αλλά το χειρότερο είναι πως ζήτησε από τους Έλληνες να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς βέβαια να τον κατονομάσει.
''Η Ελλάδα θα πρέπει να αποφύγει ένα «λάθος» αποτέλεσμα στις εκλογές, και να μην εκλέξει «εξτρεμιστικές δυνάμεις» στην εξουσία''

Προσέξτε τις δηλώσεις από τον επικεφαλής της Κομισιόν, όπως τις μεταφέρει ο Observer, που μάλιστα τις χαρακτηρίζει ως την ισχυρότερη μέχρι στιγμής παρέμβαση από την ΕΕ στην ελληνική προεκλογική εκστρατεία.

''Η Ελλάδα θα πρέπει να αποφύγει ένα «λάθος» αποτέλεσμα στις εκλογές, και να μην εκλέξει «εξτρεμιστικές δυνάμεις» στην εξουσία''. 
Θα προτιμούσα να εμφανιζόταν μετά από τις εκλογές γνωστά πρόσωπα

Μάλιστα ο Γιούνκερ δεν δίστασε να μας προειδοποιήσει για τις επιπτώσεις.
''Οι Έλληνες, οι οποίοι έχουν μια πολύ δύσκολη ζωή, γνωρίζουν πολύ καλά τι θα σήμαινε ένα λάθος εκλογικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα και την ευρωζώνη''.

Χωρίς να προφέρει τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόνο αδαείς δεν καταλαβαίνουν πως τον στοχεύει, ο Γιούνκερ τόνισε πως ''δεν θα ήθελα να έρθουν στην εξουσία ακραίες δυνάμεις''.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε εαν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας είναι ακραίες δυνάμεις, ο Γιούνκερ νόμισε πως ξέφυγε με την ατάκα: θα ήθελα η Ελλάδα να κυβερνάται από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τους πολλούς απλούς ανθρώπους στην Ελλάδα και που καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα των ευρωπαϊκών διαδικασιών. Κάθε κόμμα που συμμετέχει στις εκλογές, πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτά τα πρότυπα και δεν θα σχολιάσω τις πιθανότητες που έχει το ένα ή το άλλο κόμμα, αλλά θα προτιμούσα εάν εμφανιζόταν μετά από τις εκλογές γνωστά πρόσωπα.

Πηγή: capital

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom