Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ολόκληρη η επιστολή - φωτιά του Γιάννη Αλαφούζου προς την ΕΠΟ

"Δεν ανεχόμαστε σύστημα που καθορίζει νικητές-ηττημένους"

Νέο μπουρλότο στο σαθρό οικοδόμημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο Γιάννης Αλαφούζος έστειλε χτες Τετάρτη (17/12) επιστολή-φωτιά προς το ΔΣ της ΕΠΟ,με κοινοποίηση στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στον Αθλητικό Εισαγγελέα,με την οποία καταγγέλλει τη λειτουργία του συστήματος επηρεασμού των διαιτητών.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει πως υπάρχουν φερόμενοι ως κατηγορούμενοι άνθρωποι που ηγούνται τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής αλλά και τα ηγετικά στελέχη της ΚΕΔ, Μπριάκος και Δούρος.

Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» υπογραμμίζει πως η ΕΠΟ υπεκφεύγει και προσπαθεί να αποφύγει την αυτοκάθαρση, ενώ γίνονται αναφορές και σε συγκεκριμένες διαιτησίες αγώνων, όπως στο Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός, Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάνινα και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, αλλά και σε συμπεριφορές παρατηρητών, όπως αυτή στο Αστέρας - Ολυμπιακός και στο Παναθηναϊκός - Πανθρακικός.

Τέλος, ο Γιάννης Αλαφούζος χαρακτηρίζει ως προκλητικό τον ορισμό του Μάνταλου στον αγώνα με την Ξάνθη, δεδομένου ότι ο εν λόγω διαιτητής είναι στις δικογραφίες για την εγκληματική οργάνωση, ενώ ξεκαθαρίζει πως είναι πάντα στη διάθεση της δικαιοσύνης έτσι ώστε να βοηθήσει στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom