Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Το ΒΗΜΑ και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σε ρόλο τρομοκράτη: Θα διαλυθεί η χώρα και θα μπει σε περιπέτεια αν πάμε σε εκλογές!!!


Το γράψαμε και το ξαναγράφουμε:Ωσπου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα,αν θα γίνουν βουλευτικές εκλογές ή όχι θ' ακούσουμε και θα διαβάσουμε "παπάδες"!

Οποιος έχει "βήμα" και κυρίως διακιβέβονται τα προσωπικά του συμφέροντα ή των φίλων του στην περίπτωση που αλλάξει το πολιτικό σκηνικό στη χώρα θα γράφει το μακρύ του και το κοντό του με στόχο την τρομοκράτηση βουλευτών και πολιτών.


Σήμερα τη σκυτάλη πήραν οι πλέον καθεστωτικές εφημερίδες ΒΗΜΑ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,οι οποίες με βαρύγδουπους τίτλους σε πρωτοσέλιδα κύρια άρθρα τους κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το τι θα πάθει η χώρα αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πάμε σε εκλογές!!!!

Και οι δύο φυλλάδες θεωρούν ανώριμο και ανέτοιμο τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβουν το πηδάλιο της διακυβέρνησης και επισημαίνουν ο με ν κυρ Σταύρος ότι θα διαλυθεί η χώρα,ο δε άλλος της Καθημερινής ότι η χώρα θα μπει σε περιπέτειες αν πάμε σε εκλογές!!!

Ούτε ο ένας,ούτε ο άλλος γράφουν λέξη για τα θαλασσοδάνεια που πήραν και χρωστάνε στις τράπεζες τα εκδοτικά τους συγκροτήματα!

Τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος για τη χώρα που λεηλατούν και χειραγωγούν χρόνια ολόκληρα οι ίδιοι και οι φίλοι τους...

Βρε ουστ! πάρτε τις φυλλάδες τραβάτε σ' άλλους ιθαγενείς να πουλήσετε προστασία,εν τω μεταξύ κόψτε τα κεφάλια σας να ξεχρεώσετε όσα φάγατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom