Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Κάκιστοι καραγκιοζοπαίχτες.....


Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης

Ενώ η Πατρίδα Ελλάδα, βιώνει αλλά και διέρχεται την πιο δύσκολη καμπή στη νεότερη ιστορία της, χειμαζόμενη οικονομικά, απειλούμενη στρατιωτικά και διπλωματικά από γείτονες, ευρισκόμενη μεταξύ σφύρας και άκμονος από καίριες και αποφασιστικές για την ύπαρξή της αποφάσεις ξένων, λεηλατούμενη εθνολογικώς και οικονομικώς από χιλιάδες λαθρομετανάστες, τα πολιτικά κόμματα,
κυβέρνηση και αντιπολίτευση, αναλίσκονται σε ένα τρισάθλιο και βρωμερό παιχνίδι κομματικών επιβουλών και επικρατήσεων, με κέρδος την εξουσία, την στιγμή που ο Έλληνας πολίτης στενάζει κάτω από την οικονομική πίεση και την φτώχεια.

Τα πολιτικά τους τερτίπια και η αδιαφορία τους για το μέλλον και την πορεία του τόπου, είναι χαρακτηριστικά της αποστροφής που εκφράζει ο μέσος πολίτης του έρμου τούτου τόπου, προς τους εφήμερους τρόφιμους του κοινοβουλίου.

Η προπαγανδιστική και ανεύθυνη συμπεριφορά τους δηλητηριάζει και αποπροσανατολίζει τους πολίτες από την πολιτική τους διαφθορά, την μπόχα και την αθλιότητα, όχι μόνο των ημερών, αλλά και των παρελθόντων ετών.

Τούτες τις κρίσιμες στιγμές οι πολιτικοί άνδρες είναι ανίκανοι να τις διαχειριστούν κατά τρόπο Εθνοπρεπώς. Άλλωστε ποτέ δεν τους ενδιέφερε η Πατρίδα, αλλά μόνο η πολιτική τους επιβίωση, πατώντας στα χαλάσματα του τόπου αυτού τον οποίο ρήμαξαν κυριολεκτικώς.

Το σίριαλ της προεδρικής εκλογής και η ψήφος των βουλευτών «κατά συνείδηση» είναι για κλάματα και για γέλια. Για κλάματα διότι δεν της πρέπει της Ελλάδας να την γελοιοποιούν τόσο ανεύθυνα άτομα, για γέλια διότι οι παραστάσεις του θεάτρου σκιών που δίδουν καθημερινώς, υποδηλώνουν κάκιστους καραγκιοζοπαίχτες…..

Σώσε το ΕΘΝΟΣ μας Βαγγελίστρα μου!

Ο των Αγράφων και των κάμπων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom