Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΤΩΡΑ:Στον εισαγγελέα και ο Πάνος Καμμένος μετά από απειλή Ντογιάκου ότι θα κλείσει την υπόθεση


Θα μεταβεί τελικά στον εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει για τις καταγγελίες Χαϊκάλη, ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Καμμένος, ενοχλημένος με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το γεγονός ότι είχε συμφωνηθεί να καταθέσει αύριο, Δευτέρα, επικοινώνησε με τις εισαγγελικές αρχές και πήγε αυτή την ώρα προκειμένου να καταθέσει.

Κατά την είσοδό του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, υποστήριξε αναφερόμενος στις δημοσιογραφικές διαρροές περί δυσφορίας του Εφετείου για τη μη προσέλευση του στις 11.00πμ , που είχε προσκληθεί, ότι χθες το βράδυ ειδοποιήθηκε από τον διοικητή της Ασφάλειας Αθηνών ταξίαρχο Παναγιώτη Στάθη να προσέλθει στις 11:00 σήμερα στο γραφείο του εισαγγελέα Παναγιωτόπουλου, για συμπληρωματική κατάθεση.

Όπως λέει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ ενημέρωσε τον κ. Στάθη πως δεν ήταν εφικτό να έρθει σήμερα καθώς περίμενε να υποδεχθεί τον γιό του από την Αμερική. Και συμπλήρωσε ότι δήλωσε ότι είναι στη διάθεση της Εισαγγελίας, τη Δευτέρα.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Καμμένος όταν είδε τα σημερινά δημοσιεύματα περί δυσφορίας του Εφετείου επικοινώνησε με τον κ. Παναγιωτόπουλο ο οποίος του είπε, τα περί δυσφορίας είναι αποκυήματα της φαντασίας των δημοσιογράφων.

Ωστόσο σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, λίγο αργότερα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών κ. Ντογιάκος επικοινώνησε με τη σύζυγο και συνήγορό του Ελενα Τζούλη, την οποία ενημέρωσε ότι αν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν προσέλθει σήμερα, η έρευνα θα κλείσει.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι "ο Ντογιάκος ωρύεται ότι θα κλείσει την υπόθεση".

Υποστήριξε επίσης ότι το πρωτότυπο υλικό που παρέδωσε στον Εισαγγελέα ο κ. Χαϊκάλης (σσ καταγραφή των συναντήσεων με τον Γ. Αποστολόπουλο) βρίσκεται στο γραφείο του Εισαγγελέα και δεν παραδόθηκε στα εγκληματολογικά γραφεία της Ασφάλεια. Ως εκ τούτου σύμφωνα πάντως με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ οι διαρροές από την αστυνομία ότι το υλικό είναι μονταρισμένο αποτελούν ψεύδη.

Νωρίτερα χαμογελαστός κι ευδιάθετος εμφανίστηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης για την υπόθεση της απόπειρας χρηματισμού του.

Η ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουϊκ

"Με αφορμή νέα δημοσιογραφικά τερατουργήματα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος επικοινώνησε με τον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο ζητώντας διευκρινίσεις για τη δήθεν δυσφορία για την οποία έγινε λόγος σε μέσα ενημέρωσης, ότι δεν καταθέτει σήμερα αν και είναι συμφωνημένο για αύριο. Τα διέψευσε κατηγορηματικά και έκανε λόγο για δημοσιογραφικά επινοήματα.

Ο κ. Πάνος Καμμένος δεν έλαβε κανένα τηλεφώνημα από την Εισαγγελία για να προσέλθει να καταθέσει. Χθες Σάββατο, νωρίς το βράδυ, του τηλεφώνησε ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ κ. Παναγιώτης Στάθης. Κι εκείνος του ζήτησε να πάει στην Εισαγγελία για κατάθεση και μάλιστα τον παρεκάλεσε να ενημερώσει τον κ. Παύλο Χαϊκάλη ότι κι εκείνος πρέπει να μεταβεί στην Εισαγγελία για τον ίδιο λόγο.

Σε αυτή την τηλεφωνική επικοινωνία κανονίστηκε να πάει σήμερα Κυριακή ο κ. Χαϊκάλης και αύριο Δευτέρα ο κ. Καμμένος. Δεν υπήρξε καμία αντίρρηση.

Επιτέλους να σταματήσουν κάποιοι τις τερατολογίες τους", αναφέρει ο Τέρενς Κουϊκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom