Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Θέλουν αίμα λέει οι... τρομοκράτες - Εξοπλίζονται με "καθαρά" όπλα για να χτυπήσουν αστυνομικούς

Κι αφού το ξέρετε γιατί δεν τους πιάνετε μωρέ;
Γιατί με τις διαρροές στήνονται ευκολότερα οι προβοκάτσιες!!!!
Διαβάστε παρακάτω το άρθρο του Newsit,που φυσικά δεν το 'βγαλε απ' την κοιλιά του ο συντάκτης....
Ζείδωρον

- Η Αντιτρομοκρατική φοβάται εντυπωσιακό χτύπημα από τη νεα γενιά τρομοκρατών
- Τα "ηλεκτρονικά αυτιά" της Αντιτρομοκρατικής έχουν "πιάσει" προθέσεις αγοράς "καθαρού" οπλισμού
- Ελεύθερος και πάντα επικίνδυνος ο Χριστόδουλος Ξηρός

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς τα μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει δεν είναι μόνο πολλά αλλά και σύνθετα. Οι φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα, και μάλιστα εντυπωσιακό, από νέα ομάδα “ανταρτών πόλης” είναι σφόδρα πιθανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα στα ηλεκτρονικά “αυτιά” της Αντιτρομοκρατικής έχουν φθάσει μηνύματα για “ζυμώσεις” στο χώρο του ένοπλου αγώνα, και μάλιστα κινήσεις έντονης αναζήτησης “καναλιών”, από συγκεκριμένα πρόσωπα, για την προμήθεια “καθαρού” οπλισμού.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, η δεξαμενή που δημιουργήθηκε κατά την “εξέγερση” του Δεκεμβρίου του 2008 μετά την δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου από τον Ε. Κορκονέα, δεν έχει στερέψει και ακόμα εγκυμονεί κινδύνους.

Τα “μηνύματα” λοιπόν που έφθασαν τελευταία στην Αντιτρομοκρατική, κάνουν λόγο για συγκεκριμένη ομάδα ατόμων που ανδρώθηκε ιδεολογικά στα “πύρινα οδοφράγματα” του Δεκέμβρη, και πλέον ο προσανατολισμός τους εκτός από την σύγκρουση στο πεζοδρόμιο με τους ανθρώπους του Νόμου, είναι προς τον “ένοπλο αγώνα”.

Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει σημάνει “κόκκινος” συναγερμός, καθώς ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν τα όπλα έφθασαν στα χέρια που έπρεπε

Μέσα από ορισμένα “παραδοσιακά κανάλια” μαύρης αγοράς όπλων έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα κινήσεις για την προμήθεια συγκεκριμένων όπλων και εκρηκτικών, και μάλιστα από ανθρώπους που πια έχουν την αρχική εμπειρία, λόγω της “ζύμωσής” τους στις συγκρούσεις του Δεκέμβρη και μετά, να οργανώσουν ένοπλη ομάδα με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Για το λόγο αυτό το τελευταίο διάστημα στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει σημάνει “κόκκινος” συναγερμός, καθώς ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν τα όπλα έφθασαν στα χέρια που έπρεπε. Στην προκειμένη περίπτωση αυτά τα όπλα εν ευθέτω χρόνω θα χρησιμοποιηθούν, χωρίς να αποκλείεται το σοβαρό ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν εναντίον ανθρώπινου στόχου και μάλιστα ενστόλου.

Επίσης ποτέ στην Αντιτρομοκρατική δεν έχουν ξεχάσει τον κίνδυνο του “Μανώλη” τις “17.Ν”, οποίος μπορεί να έχει έντονη απουσία το τελευταίο διάστημα, πλην όμως πάντα αποτελεί ένα εν δυνάμει κίνδυνο.

Άλλωστε και όπως λένε αστυνομικοί που έχουν γνώση των ερευνών, ο Χριστόδουλος Ξηρός όσο είναι ελεύθερος είναι πάντα επικίνδυνος, και δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ημέρες και ανάλογα με την δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση της ένοπλης οργανώσεις “Συνωμοσία Πυρήνων τις Φωτιάς” να εμφανιστεί με κάποιο αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα.

Ήδη στην Αντιτρομοκρατική έχουν λάβει μέτρα αποτροπής τρομοκρατικού χτυπήματος, όσο αυτό είναι δυνατόν, καθώς οι τρομοκράτες έχουν ακόμα το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, ενώ γίνονται κινήσεις στο ερευνητικό πεδίο προκειμένου εν τη γενέσει της να σταματήσει η εμφάνιση νέας οργάνωσης και μάλιστα πιο βίαιης από τις υπάρχουσες.

Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom