Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ηρακλειώτισσα στον Αλέξη Τσίπρα:“Εδώ μέσα υπάρχουν κλέφτες!” - Τι της απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)


«Εδώ μέσα υπάρχουν κλέφτες» φώναξε μία γυναίκα κατά την διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο στις εργασίες της Παγκρήτιας Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ώρα που ο κ. Τσίπρας ανέβαζε τους τόνους λέγοντας ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για τους μεγαλοεργολάβους και τα «αρπαχτικά» της αγοράς, η συνταξιούχος υφάντρα και πρώην καθαρίστρια, Μαρία Κωνσταντινίδη που βρισκόταν στο πολυπληθές ακροατήριό του στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς» ξέσπασε:



«Από τους φτωχούς τα πήρανε, οι κλέφτες τα φάγανε και τα τρώνε μέχρι τώρα! Και εδώ μέσα γεμάτο είναι. Έναν – έναν τους ξέρω».

Όλοι στο ακροατήριο σάστισαν και περίμεναν την αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρας ο οποίος ξεπέρασε γρήγορα την αμηχανία και της απάντησε:

«Θα σε χρειαστούμε. Να κυβερνήσουμε μαζί. Να μας τους υποδείξεις έναν-έναν».

Η αμηχανία έγινε χειροκροτήματα και επιδοκιμασία απ’ όλους τους παρευρισκόμενους τόσο για τον Αλέξη Τσίπρα όσο και για την Μαρία Κωνσταντινίδη που ξέσπασε.

Μάλιστα, η κ. Κωνσταντινίδη μόλις ολοκλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας την ομιλία του, τον πλησίασε και του χάρισε μία κεντημένη κρητική πετσέτα με τη φιγούρα του Μίνωα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να την βάζει αμέσως στους ώμους του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της Παγκρήτιας Συνδιάσκεψης ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά χαρακτηρίζοντάς τον ως “ο πρωθυπουργός του χάους” (δείτε εδώ).

http://www.cretapost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom