Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΑΓΡΙΝΙΟ: Βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για μια κροτίδα στο ματς Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός

Οκτώ μήνες φυλακή και «κομμένο» το γήπεδο για πέντε χρόνια....
Κωστούλας: «Το πέταλο δεν θα ανοίξει ξανά»..
«Μεμονωμένο και ατυχές συμβάν» χαρακτήρισαν οι Warriors το περιστατικό με την κροτίδα

Με φυλάκιση οκτώ μηνών με τριετή αναστολή και απαγόρευση εισόδου σε αγώνα του Παναιτωλικού για πέντε χρόνια καταδικάστηκε από το αυτόφωρο  στο Αγρίνιο ο οπαδός της ομάδας,που συνελήφθη από την Αστυνομία την Παρασκευή 5/12/2014.

Αιτία η ρίψη κροτίδας στο 87' στην εξέδρα, την περασμένη
Πέμπτη,στον εξ' αναβολής αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Super League  μεταξύ του Παναιτωλικού και του Παναθηναϊκού.

Με την ίδια κατηγορία αναζητούνταν και άλλος ένας φίλαθλος από την εξέδρα των οργανωμένων του Παναιτωλικού,που τελικά δεν συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και θα σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για να οριστεί στη συνέχεια τακτική δικάσιμος.

Τους δύο οπαδούς που στάθηκαν η αφορμή,γιατί αιτίες υπήρξαν κι άλλες,να κλείσει ξανά και ίσως οριστικά η Θύρα 6 των οργανωμένων οπαδών του Παναιτωλικού,πρόδωσαν οι κάμερες.

«Μεμονωμένο και ατυχές συμβάν» χαρακτήρισαν οι Warriors το περιστατικό με την κροτίδα
Κωστούλας: «Το πέταλο δεν θα ανοίξει ξανά»
Στην καταδίκη του επεισοδίου με την ρίψη της κροτίδας προχώρησαν οι οργανωμένοι φίλοι του Παναιτωλικού, «Warriors», χαρακτηρίζοντας μεμονωμένο και ατυχές το συμβάν.

Στη συνέχεια όμως τονίζουν πως ο Παναιτωλικός είναι ο κόσμος του και δεν πρέπει να κλείνει η κερκίδα ανάλογα με τις ορέξεις της διοίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ένα μεμονωμένο και ατυχές συμβάν το οποίο και καταδικάζουμε δεν μπορεί να στιγματίσει το σύνολο των οργανωμένων που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα.

Ούτε η λύση είναι να κλείνει η κερκίδα ανάλογα με τις ορέξεις της διοίκησης κάθε φορά. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ και σε καμιά διοίκηση να φθείρει το όνομα της ΘΥΡΑΣ 6. Μας έχει πολεμήσει κατά καιρούς με πολλούς τρόπους που βιώνουμε καθημερινά.

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ είναι ο κόσμος του και δεν πρόκειται να τον στερηθεί ποτέ η ομάδα. Είτε εντός είτε εκτός. 

Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας αλλά καταδικάζουμε και όλα τα ψέματα και τον πόλεμο που δεχόμαστε. Να τονιστεί ότι αυτό το μεμονωμένο γεγονός έγινε μέσα στην κερκίδα και δεν πετάχτηκε ΤΙΠΟΤΑ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Επειδή το γήπεδο πρέπει να θυμίζει έδρα και όχι βουβό τοπίο όπως πριν 2 χρόνια εμείς θα είμαστε δίπλα στην ομάδα! Επίσης καλό θα ήταν το ίδιο να κάνουνε και αυτοί που μόνο να γιουχάρουνε και να γκρινιάζουνε ξέρουνε, να φωνάζουνε για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας!

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ήταν είναι και θα είναι πάνω από πρόσωπα γιατί είναι ΙΔΕΑ!

Υ.Γ.: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ…

Κωστούλας: «Το πέταλο δεν θα ανοίξει ξανά»

Ο Φώτης Κωστούλας ξεκαθάρισε στο gazzetta.gr ότι δεν πρόκειται να ανοίξει ξανά η εξέδρα των οργανωμένων. Δεν δίστασε να παραδεχτεί τον προβληματισμό του για το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας, ενώ είπε ότι πρόθεσή του είναι να μείνει ο Μαρτίνες μέχρι το καλοκαίρι.

Εντύπωση έχει προκαλέσει η γενναία απόφαση του Φώτη Κωστούλα να κλείσει το «πέταλο» των οργανωμένων, μετά τα όσα συνέβησαν λίγο πριν το φινάλε του ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο διοικητικός ηγέτης ξεκαθάρισε στο gazzetta.gr ότι δεν πρόκειται να ανοίξει ξανά την κερκίδα των οργανωμένων, τονίζοντας ότι οι επικεφαλής απέτυχαν να κρατήσουν μακριά όσους δημιουργούν πρόβλημα.

Παράλληλα, δεν δίστασε να πει ότι ψάχνει για επιθετικό ενόψει της μεταγραφικής ενίσχυσης του Ιανουαρίου. Όσο για τον Μαρτίνες, επίσημη πρόταση δεν υπάρχει, ενώ στόχος του είναι να τον κρατήσει στο Αγρίνιο μέχρι το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom