Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Το ερωτηματολόγιο του τρόμου


Φόβος και τρόμος διακατέχει την ελληνική κοινωνία μπροστά στο φάσμα της ανόδου των spreads, της εκτόξευσης των δεκαετών ομολόγων, της ανησυχίας των οίκων αξιολόγησης, της τρομοκράτησης των αγορών και της στεναχώριας του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Οι εκλογές είναι κοντά και η τρομοκράτηση των Ελλήνων αποτελεί μοναδική μέριμνα της υγιούς κοινωνίας η οποία δεν πρέπει να αφήσει να πέσει ξανά η χώρα στο χάος, την ανυποληψία και τον κομμουνισμό.

Επειδή λοιπόν οι αλλαγές θα έρθουν πολύ απότομα, αποφάσισα να κάνω μια λίστα με ερωτήσεις και απαντήσεις τις οποίες κάθε νοικοκυραίος θα πρέπει να έχει στο μυαλό του πριν ρίξει στην κάλπη την ψήφο στον Βεελζεβούλ. Δηλαδή τον Τσίπρα.

Πόσο γρήγορα θα μας πετάξουν έξω από το ευρώ αν δεν ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Την επόμενη μέρα. Μάλιστα, μόλις ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα της μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, στρατιωτικές μονάδες του ΝΑΤΟ θα κλείσουν τα σύνορα και θα απαγορεύσουν την έξοδο από τη χώρα.

Ποια θα είναι η κατάσταση των τραπεζών;
Οι τράπεζες θα σταματήσουν να ρίχνουν χρήμα στην ελληνική οικονομία. Θα κόψουν το δανεισμό στις επιχειρήσεις και τις διευκολύνσεις στους δανειζόμενους. Θα αρχίσουν να απειλούν τους δανειολήπτες μέσω ιδιωτικών εισπρακτικών εταιρειών και θα μοιράσουν σε όλη την αγορά τα προσωπικά στοιχεία όποιου δεν πληρώνει. Δηλαδή ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που κάνουν σήμερα.

Πόσες μέρες ζωής θα μείνουν για τους συνταξιούχους;
Το πολύ 20. Πέρα από τις 20 ημέρες οι συνταξιούχοι θα αρχίσουν να ψοφάνε της πείνας, ενώ ένα κάρο από αυτούς θα γεμίσουν τα φανάρια για να ζητιανεύουν. Τα γηροκομεία θα μετατραπούν σε άσυλα φτωχοποιημένων, ενώ κάθε απόγευμα στις 4 θα πραγματοποιείται μυστική προσευχή στο όνομα του Αντώνη Σαμαρά, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις περιπολίες των κομμουνιστών.

Είναι δυνατόν η Ευρώπη να διώξει την Ελλάδα από το ευρώ;

Φυσικά. Η Ευρώπη είναι μια οικογένεια η οποία αντιμετωπίζει όλα τα μέλη της ανάλογα με το πόσο φρόνιμα συμπεριφέρονται. Η Ελλάδα ήταν ένα άτακτο κορίτσι και θα πρέπει να κλειστεί στο δωμάτιο της μέχρι να μάθει πόσο κακό έκανε στα αδέρφια της. Επίσης, η Ευρώπη δεν θα πάθει τίποτα από τον διωγμό της Ελλάδας από το ευρώ. Η οικονομία της τα πάει περίφημα και σε όλες τις άλλες χώρες –πλην της Ελλάδας- οι λαοί τρώνε με χρυσά κουτάλια ενώ άνεργοι είναι μόνον όσοι βαριούνται να δουλέψουν.

Μα καλά, δεν θα καταρρεύσουν όλες οι τράπεζες;

Όχι. Οι ευρωπαϊκές τράπεζες βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο της ιστορίας τους. Κι αυτό είναι αποτέλεσμα της ηθικής τους οικονομικής πολιτικής και των υγιών επενδύσεων.

Δηλαδή, η αξία του ευρώ δεν θα πέσει αν βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη;

Δεν μας ενδιαφέρει. Άλλωστε, η Ευρώπη δεν δανείζεται σε άλλο νόμισμα, όπως κάνουν οι περισσότερες χώρες του πλανήτη. Οπότε, και να πέσει η αξία του ευρώ σε σύγκριση με το δολάριο, άλλες χώρες θα διαλυθούν. Όχι η Ευρώπη. Τι μας νοιάζει; Σε παγκοσμιοποιημένη οικονομία ζούμε;

Δεν θα μας βοηθήσουν οι ΗΠΑ;

Οι ΗΠΑ δεν θα βοηθήσουν την Ελλάδα αν επιστρέψει στον κομμουνισμό. Διότι, ως γνωστόν, μέχρι το 2010 στην Ελλάδα είχαμε κομμουνισμό. Γι’ αυτό κι όλα πήγαν κατά διαόλου ενώ το αδηφάγο κράτος μετέτρεψε την κοινωνία μας σε ένα τσούρμο τεμπέληδες και χαραμοφάηδες δημοσίους υπαλλήλους.

Αν τα πράγματα γίνουν τόσο δύσκολα, τότε γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν έχει υψηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις;

Γιατί η πλειονότητα των Ελλήνων είναι κομμουνιστές. Η ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς τους έχει κάνει πλύση εγκεφάλου και κανείς δεν πιστεύει πλέον στην ελεύθερη αγορά και στο αόρατο χέρι που θα τα διορθώσει όλα.

Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχουν σχέδιο για να βρουν λεφτά;

Όχι. Είναι τυφλωμένοι από τη δίψα τους για εξουσία και δεν βλέπουν ότι ο μόνος τρόπος για να βρούμε λεφτά είναι μέσα από το μνημόνιο. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, η Ελλάδα εδώ και αιώνες χρηματοδοτείται μόνο από μνημόνια και τρόικες.

Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να μην επιστρέψουμε στη δραχμή;

Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ της στη δραχμή. Από το 1833 το εθνικό μας νόμισμα είναι το ευρώ. Ζωή πριν από το ευρώ δεν υπήρχε. Όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο είναι κομμουνιστές και θέλουν το κακό της Ευρώπης.


μέσω το Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom