Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ο Επίτιμος... πίσω από τη φωτιά στη Βουλή!


Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ στη Βουλή, όταν ξέσπασε φωτιά.Μια μικρή εστία φωτιάς δημιουργήθηκε από βραχυκύκλωμα που σημειώθηκε στους σταθεροποιητές τάσης των ψυκτικών μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής.

Το βραχυκύκλωμα προκάλεσε ανάφλεξη σε πλαστικά που περιβάλλουν τους μετασχηματιστές, με αποτέλεσμα οι αναθυμιάσεις να γίνουν έντονα αισθητές, πέραν του υπογείου και στο ισόγειο του κτιρίου.

Σημειώνεται πάντως, πως το ατύχημα συνέβη σε ώρα που η Βουλή δεν συνεδρίαζε, και το κτίριο ήταν ως επί το πλείστον άδειο από βουλευτές και προσωπικό.

Η φωτιά στη Βουλή δεν ήταν μεγάλη και έτσι δεν υπήρξε ανησυχία. Ωστόσο, κάποιοι πρόσεξαν την απίστευτη σύμπτωση. Ή μήπως πια δεν είναι και τόσο σύμπτωση;

Εκείνη τη στιγμή το επιτελείο του καναλιού ετοιμαζόταν, έτσι ώστε να ξεκινήσει η προβολή της έκτακτης εκπομπής με τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.


Αυτή η σύμπτωση για κάποιους δεν ήταν και τόσο μεγάλη σύμπτωση. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο επίτιμος πρόεδρος έχει το παρατσούκλι του γκαντέμη. Και αυτό το παρατσούκλι φαίνεται πως τον κυνηγάει παντού.

Φυσικά αυτό το περιστατικό έγινε αντιληπτό και από τους βουλευτές στη Βουλή και φυσικά τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα πικάντικα.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom