Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Προφάσεις εν αμαρτίαις! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΧΑΪΚΑΛΗ


Ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Αποστολόπουλος, τον οποίον ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Αποστολόπουλος υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι οι πρώτες νύξεις για χρήματα είχαν γίνει από τον Παύλο Χαϊκάλη, και πως ο ίδιος πήρε πρωτοβουλία θέλοντας να καταδείξει ότι ο βουλευτής ήταν ηθικά ευάλωτος και ανέντιμος, και να τον καταγγείλει


​Ο Γιώργος Αποστολόπουλος ισχυρίστηκε ότι τα έκανε όλα αυτά για να εκθέσει τον Χαϊκάλη στον ΚαμμένοΜάλιστα, φέρεται να είπε στον εισαγγελέα ότι υπάρχουν στοιχεία από την επίμαχη συνάντηση που μπορούν να αποδείξουν την αλήθεια των ισχυρισμών του. Υποστήριξε ότι ήταν σύμβουλος του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου ως την άνοιξη του 2013 και σε αυτόν ήθελε να αποδείξει ότι ο βουλευτής του ήταν ανέντιμος. 

Με τον Παύλο Χαϊκάλη είπε πως είχε φιλικές σχέσεις και πως συνομιλούσαν και συναντιόντουσαν πολύ τακτικά. Υποστήριξε ότι κανείς δεν κρύβεται από πίσω του, ότι δεν έχει προϊστάμενο, καθώς είναι ελεύθερος επαγγελματίας, και ότι όλα έγιναν με αποκλειστικά δική του πρωτοβουλία. 



Όσον αφορά το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό που έχει καταθέσει ο Παύλος Χαϊκάλης, η υπεράσπιση Αποστολόπουλου ζήτησε από τον εισαγγελέα να μη γίνει καμία απολύτως χρήση, καθώς πρόκειται για παράνομο υλικό, προϊόν τέλεσης κακουργήματος.

Ο δικηγόρος του Γιώργου Αποστολόπουλου Παύλος Σαράκης δήλωσε: «Ύστερα από κλήση της Εισαγγελίας Εφετών, ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην έρευνα μετά από τις καταγγελίες Χαϊκάλη. Αμέσως ανταποκριθήκαμε, δώσαμε εξηγήσεις, δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητα.

»Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα, κανένα πολιτικό θέμα δεν υπάρχει όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαικάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος, χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαϊκάλης. Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Αποκάλυψε συνομιλίες που έγιναν για να αποκαλυφθεί η ηθική υπόσταση Χαϊκάλη. Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζονται. Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά».


Ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε από τον εισαγγελέα ως ύποπτος για τη διάπραξη του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας καλεί αύριο σε συμπληρωματική κατάθεση τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Πάνο Καμμένο, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος (κατά δήλωση του κ. Χαϊκάλη) παρέλαβε το οπτικοακουστικό υλικό από τις συναντήσεις του βουλευτή με τον καταγγελλόμενο και το επεξεργάστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές, ανάλογα με τις καταθέσεις που θα λάβουν, θα εξετάσουν κατ' αντιπαράσταση τους Χαϊκάλη - Αποστολόπουλο και Χαϊκάλη - Λαζόπουλο.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος κατέφθασε στον εισαγγελέα Eφετών λίγα λεπτά πριν από τις 14:00. 




Ο Γιώργος Αποστολόπουλος συνοδευόταν από τον δικηγόρο του Παύλο Σαράκη



Χαϊκάλης: «Για ποιον λόγο να λέω ψέμματα»;


Μια πρώτη απάντηση στους ισχυρισμούς του Γιώργου Αποστολόπουλου στον εισαγγελέα, έδωσε ο Παύλος Χαϊκάλης, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook. Αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Κάποιοι θεωρούν απίθανο να με προσέγγισε κάποιος προκειμένου να με δελεάσει να ψηφίσω πτδ. ενω αντιθέτως θεωρούν πιο πιθανο να εφερα την αντιτρομοκρατική σπίτι μου, να ζώστικα με κοριούς, να πήγα στον εισαγγελέα 2 φορές και μια φορά στη Γαδα, καταθέτοντας 2 cd με ηχογραφημένο και βιντεοσκοπημενο υλικό και όλο αυτό να το έχω στήσει. για ποιο λόγο; Μπορει επισης να μου καποιος γιατι μια εβδομαδα μετα η ερευνα δεν ειχε ξεκινησει ενω υπηρχε υλικο»;

 
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom