Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΚΙΛΚΙΣ: Βρέθηκε νεκρός ο άντρας στο Γαλλικό ποταμό - Συναγερμός για έναν ακόμα άνδρα που παρασύρθηκε από νερά χειμάρρου (βίντεο)


Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για την αναζήτηση ενός άντρα, ο οποίος είχε εντοπιστεί χθες το απόγευμα, από διερχόμενο, μέσα στον Γαλλικό ποταμό, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας του Κιλκίς.

Άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που έψαχναν στην περιοχή, προκειμένου να τον βρουν το εντόπισαν νεκρό.Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πως βρέθηκε μέσα στο ποτάμι, το οποίο έχει “φουσκώσει” από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν χτες να καλεί σε βοήθεια επί 35 λεπτά περίπου ένας άνθρωπος που ήταν γαντζωμένος στα κλαδιά ενός δέντρου. Τη στιγμή, μάλιστα, που ένας περαστικός πήγε να τον βοηθήσει, ο άνδρας τον απέτρεψε, καθώς, όπως του είπε, τα νερά ήταν βαθιά και θα τον παρέσυραν και τον ίδιο.



Στο μεταξύ, στη διάρκεια της νύχτας, ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, προερχόμενο από τα Σκόπια, έπεσε σε κανάλι στην περιοχή του χωριού Άσπρο στο Κιλκίς. Αγνοείται ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom