Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Το ηχητικό ντοκουμέντο με τη βρώμικη εντολή Σαμαρά για την προφυλάκιση των τριών έβγαλε η Χρυσή Αυγή


Η Χρυσή Αυγή έδωσε στη δημοσιότητα ηχητικό στο οποίο ο πρωθυπουργός της χώρας ακούγεται να λέει διάφορα πράγματα που αποδεικνύουν, όπως υποστηρίζουν, την παρέμβασή του στη Δικαιοσύνη. 

Ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται να λέει «πες στον ψηλό τον
Παναθηναικάκια, οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει».

Σύμφωνα με όσα έχει πει ο Κασιδιάρης στο παρελθόν, ο «παναθηναικάκιας» είναι ο υπεύθυνος της εισαγγελικής έρευνας για τη Χρυσή Αυγή, Εισαγγελέας εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος. Η εντολή Σαμαρά λοιπόν φαίνεται να αφορά την προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.

Τα θέματα που προκύπτουν από αυτή τη δημοσιοποίηση είναι σοβαρά.

Κατ'αρχάς, δεν μπορεί μια Δημοκρατία, πολύ περισσότερο ένας πρωθυπουργός και η κυβέρνηση, να χρησιμοποιούν ως επιχείρημα πως «αυτά τα λέει η Χρυσή Αυγή». Το πραγματικό ερώτημα είναι αν ισχύουν κι όχι ποιός τα λέει. Οι φασίστες κρίνονται κι αντιμετωπίζονται επί της αλήθειας που υπάρχει κι όχι αυτής που αποκρύπτεται. Άρα ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει σήμερα για όσα ακούγονται να λέει.

Υπεκφυγή είναι και το επιχείρημα πως όλα αυτά έχουν υποκλαπεί, άρα δεν αποτελούν στοιχεία. Μπορεί να μην αποτελούν στοιχείο για δίκη αλλά αποτελούν στοιχεία για την κοινή λογική και την πολιτική κρίση. Ακόμη και νομικά όμως, όταν ακούγεται ο πρωθυπουργός να σχεδιάζει πράγματα ενάντια στο δημόσιο συμφέρον, αυτά μπορούν να σταθούν ως αποδεικτικά στοιχεία.

Το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς βρίζει ως θαμώνας μαγαζιού της Τρούμπας τη δεκαετία του 60, το αφήνω να το λύσει ο ίδιος ως λογαριασμό με την Παναγία και τα θεία που τόσο συχνά επικαλείται ως μοναδικός έχων την ιερή πιστοποίησή τους.

Ως έλληνα πολίτη όμως με ενδιαφέρει αν ο πρωθυπουργός της χώρας παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη και χειρίζεται εισαγγελείς και λειτουργούς της Δικαιοσύνης ως πιόνια ενός συστήματος διαπλοκής.

Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τη δικαιολογία ότι αυτά τα λένε οι φασίστες. Σε τελευταία ανάλυση αυτών των φασιστών συνομιλητής ήταν μέσω Μπαλτάκου, τα συνθήματά τους αντέγραψε και η μόνη αντιπαλότητα που έχει μαζί τους σχετίζεται με το θέρισμα των ψήφων τους που δικαιωματικά θεωρεί πως του ανήκουν.

Επειδή στον πρωθυπουργό αρέσουν τα θέματα Ασφάλειας και θεωρεί πως είναι ο μοναδικός εκφραστής της, πρέπει επίσης να απαντήσει πώς γίνεται να ηχογραφούν συνομιλίες του και ως ποιό σημείο το έχουν κάνει. Ο πρωθυπουργός δεν απάντησε όταν αποκαλύψαμε πως στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε λογισμικό παρακολούθησής του. Και να τώρα που εμφανίζεται και ηχητικό. Ποιοί και πώς τον παρακολουθούν και τον καταγράφουν; Αν είναι εξωτερικοί παράγοντες είναι σοβαρό. Αν είναι συνεργάτες του είναι ακόμη πιο σοβαρό. Ο εραστής της Ασφάλειας είναι τρύπιος από παντού.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος και τα όργανα της Δικαιοσύνης πρέπει επίσης να απαντήσουν γι' αυτά που μαθαίνει η κοινή γνώμη. Δεν φτάνει να απαντά ο κύριος Ντογιάκος «το μόνο αληθές είναι πως είμαι Παναθηναικός».

Αν το ηχητικό είναι αληθινό, πράγμα που είναι εύκολο να διαπιστωθεί, τότε ο Σαμαράς δεν έδωσε μια εντολή για να μεταβιβαστεί στο υπερπέραν. Πρέπει σήμερα να ξεκινήσει έρευνα για το ποιοί ήρθαν σε επαφή με τον Ντογιάκο την επίμαχη περίοδο.

Για τους καλόπιστους που δε θέτουν το θέμα επί τάπητος «για να μην ρίχνουν νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής» έχω να πω πως τη Δημοκρατία συνθέτει το σύνολο των δικαιωμάτων και όχι οι εξαιρέσεις από τα δικαιώματα. Όποιος δεν θέλει να αβαντάρει τη Χρυσή Αυγή πρέπει απλώς να υποστηρίξει τη Δημοκρατία και να καταδείξει όσους την απειλούν με οποιοδήποτε τρόπο.
Τόσο απλά...

Ακούστε το ηχητικό:


Υπενθυμίζουμε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε καταγγείλει τον Ισίδωρο Ντογιάκο ως "υποχείριο του Σαμαρά" σε παλαιότερη δήλωσή του που μπορείτε να ακούσετε εδώ.

http://www.koutipandoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom