Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Εξιχνιάστηκε φρικτό έγκλημα στην Παιανία: Τον βασάνισαν, τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον έκαψαν ζωντανό


Τον έκαψε ζωντανό η Αλβανική Μαφία γιατί πίστευαν πως τους είχε ρίξει στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών και είχε βάλει στην τσέπη του 150.000 Ευρώ. Ο λόγος για έναν 41χρονο Έλληνα του οποίου το πτώμα είχε βρεθεί απανθρακωμένο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του τον περασμένο Φεβρουάριο στην Παιανία.


Χθες ανακοινώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής η εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος που είχε αποκαλυφθεί στις 2 Φεβρουαρίου, όταν πια η οικογένεια του 41χρονου Έλληνα ενημέρωσε την Αστυνομία για την εξαφάνιση του.

Μάλιστα οι δράστες τις άγριας δολοφονίας έπαιρναν τηλέφωνο την σύζυγο του θύματος, ζητώντας λύτρα ύψους 150.000 ευρώ δήθεν για την απελευθέρωση του άνδρα της τον οποίο βέβαια ήδη είχαν κάψει ζωντανό.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των Αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, δράστες της άγριας δολοφονίας είναι οι δυο Αλβανοί, συνεργοί του θύματος. Ήδη ο ένας συνελήφθη και μάλιστα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος πριν πετάξει για την πατρίδα του, ενώ ο συνεργάτης του βρίσκεται ήδη στην Αλβανία και αναζητείται από τις εκεί Αστυνομικές Αρχές.

Η αρχή του τέλους για τον 41χρονο Έλληνα ήλθε μέσω μια Ελληνίδας που είχε στρατολογήσει ο ίδιος, προκειμένου να ταξιδεύει στην Αλβανία με το αυτοκίνητο της και να εισαγάγει στη χώρα μας ποσότητες χασίς μέσα σε ειδικές κρύπτες.

Πολύ γρήγορα οι Αλβανοί μαφιόζοι κατάλαβαν πως η Ελληνίδα είναι έξυπνη στην δουλειά που κάνει, καθώς έπαιρνε μαζί της ακόμα και την ανήλικη κόρη της ώστε να μην κινεί τις υποψίες των Αστυνομικών Αρχών. Έτσι οι μαφιόζοι φρόντισαν να εντάξουν την 41χρονη στην δική τους ομάδα.

Ο 41χρονος Έλληνας συνεργάτης της Αλβανικής Μαφίας βρήκε νέο "βαποράκι" για τις μεταφορές του ναρκωτικού, επίσης Ελληνίδα, την οποία έστειλε στην Αλβανία προκειμένου να φορτωθεί το αυτοκίνητο της με χασίς συνολικού βάρους 190 κιλών.

Το "βαποράκι" έφθασε στην Ελλάδα, πλην όμως δεν ήλθε ποτέ σε επαφή με τους συνδέσμους της με αποτέλεσμα το φορτίο να κάνει "φτερά" και να χαθούν από τα χέρια τις Αλβανικής Μαφίας 150.000 Ευρώ.

Υπεύθυνο για την απώλεια των ναρκωτικών και κατά συνέπεια των χρημάτων, οι Μαφιόζοι θεώρησαν το 41χρονο Έλληνα τον οποίο τελικά παρέσυραν σε ερημική περιοχή τις Παιανίας, όπου πρώτα τον βασάνισαν και στη συνέχεια του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και τον έκαψαν ζωντανό μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Όσο για την 41χρονη Ελληνίδα που συνέχισε να πραγματοποιεί ταξίδια στην Αλβανία μαζί με την ανήλικη κόρη της για λογαριασμό τις Μαφίας, συνελήφθη τελικά από τις Αλβανικές Αρχές, έχοντας στην κατοχή της μεγάλη ποσότητα χασίς και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το δεύτερο παιδί της θα το γεννήσει στις φυλακές, καθώς όταν συνελήφθη ήταν ήδη έγκυος στο 7ο μήνα.

Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom