Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Η μέρα πέρασε και κανένας Εισαγγελέας δεν τράβηξε τ' αυτί της Βούλτεψη - Οποιος θέλει αμολάει την π@π@ρ@@ του χωρίς συνέπειες

Η κυρία έπρεπε να 'χει περάσει ήδη αυτόφωρο κι ας είναι και βουλευτής,για διασπορά ψευδών ειδήσεων και επηρεασμό των ψηφοφόρων

"Με πιστωτικό γεγονός απειλείται η ελληνική οικονομία από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές" υποστήριξε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega  σήμερα το πρωί.

Και συνέχισε με δεύτερη κοτσάνα:"Εάν κινδυνεύσει η θέση της χώρας στην Ε.Ε. αυτό αποτελεί casus belli, αιτία πολέμου. Αυτά όλα τα οποία ακούγονται οδηγούν σε διακινδύνευση της χώρας σε ό,τι αφορά τη θέση της στην Ε.Ε."!!!

Η μέρα πέρασε,η ίδια "ανασκεύασε" κατά κάποιο τρόπο τις π@π@ρ@@ της, η Ελληνική Δικαιοσύνη όμως που βγάζει το ένα φιρμάνι μετά το άλλο για τα αναδρομικά της δεν άκουσε,δεν είδε και φυσικά δεν κούνησε ούτε το μικρό της δαχτυλάκι...

Αν δεν είναι τρομοκρατία αυτή η διασπορά ψευδών ειδήσεων,τότε πως αλλιώς μπορεί να τη χαρακτηρίσουμε;

Η κυρία χωρίς αιδώ και εν πλήρει συνειδήσει λέγοντας π@π@ρ@@ς προσπάθησε μέσα από το μεγαλύτερο κανάλι της χώρας να επηρεάσει την ψήφο των βουλευτών εν πρώτοις και των πολιτών αν τυχόν φτάσουμε σε εκλογές!

«Πρέπει όλοι οι βουλευτές να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για αυτά τα οποία συζητούν. Η χώρα ξαναβρέθηκε δυστυχώς στην κόψη του ξυραφιού. Έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος επικαλούμενη την έκθεση του οίκου Moody's για την ελληνική οικονομία.

Δείτε το βίντεο του Mega:



Και βέβαια η Δικαιοσύνη μπορεί να μην συγκινήθηκε,όμως η ίδια η Βούλτεψη κατάλαβε ή της έδωσαν να καταλάβει την π@π@ρ@@,περί πιστωτικού γεγονότος (το casus belli δεν ενόχλησε κανέναν, προφανώς είναι όλοι έτοιμοι να πολεμήσουν για τις θεσούλες τους!!!),που είπε και το μεσημέρι προσπάθησε να τα "μπαλώσει" μιλώντας στον Real fm.

«Δεν έκανα δήλωση, κάναμε αναφορές σε διάφορα γεγονότα», είπε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, στον Real Fm 97.8 στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή, για τα όσα ανέφερε περί «αρνητικού πιστωτικού γεγονότος».

Η Σοφία Βούλτεψη τόνισε ότι η αναφορά της έγινε στο πλαίσιο συζήτησης για το «τι λέει ο ξένος Τύπος, τι μηνύματα υπάρχουν από το εξωτερικό και τα μηνύματα στο εσωτερικό».

«Δεν καταλαβαίνω, δεν μπορούμε να αναφερθούμε στο τι λέει ένας ξένος οίκος, μία ξένη εφημερίδα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν έκανα δήλωση, κάναμε αναφορές σε διάφορα γεγονότα».

«Όταν λες την αλήθεια δεν μπορεί να σε κατακρίνει κανείς. Ούτε μία λέξη από όσα έχω πει ή έχουμε πει είναι ψέμα. Όταν λοιπόν λες την αλήθεια δεν μπορεί να κατηγορείσαι. Απλώς κάποιοι ενοχλούνται από την αλήθεια και από το γεγονός ότι αυτή αποκαλύπτεται στον ελληνικό λαό, ο οποίος οφείλει να γνωρίζει όλες τις επιλογές που έχει μπροστά του», υπογράμμισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και συμπλήρωσε:

«Κανείς δεν έχει αρνηθεί τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, μόνο που τα προβλήματα δημιουργήθηκαν λόγω όλων όσων είχαν γίνει στη χώρα και στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μας επιστρέψει».

Ακούστε το ηχητικό

Τέτοιος ξεπεσμός;Κρίμα Σοφούλα,θα τρίζουν τα κόκαλα του Μπαρμπαγιάννη αν σ' ακούει εκεί που βρίσκεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom