Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Φλερτάρει με την αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ, 31% σε δημοσκόπηση της ALCO


Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Φλερτάρει την αυτοδυναμία» και μεγάλη δημοσκόπηση της ALCO που δείχνει το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ να φτάνει το 31%.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Προσπαθεί για «180», αλλά… καλού – κακού «ξεσκονίζει» τις κάλπες. Ηττοπαθή θεωρούν την επιλογή του Σταύρου Δήμα κυβερνητικοί βουλευτές και ετοιμάζονται.

ΣΥΡΙΖΑ: Φουλάρει εκλογικά με άμυνες σε πόλωση και καταστροφολογία. Πώς ερμηνεύει η Κουμουνδούρου την επίσπευση της προεδρικής εκλογής.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: «Μέρες του 2012»: Προπαγάνδα και αλήθεια για τα οικονομικά του κράτους. Κάτι δισ. ευρώ νέα μέτρα θα μας κοστίσουν τα success story και οι άλλες αηδίες του Σαμαρά

ΜΙΖΕΣ: Ανατομία του παγκόσμιου λαδώματος μέσω έρευνας του ΟΟΣΑ. Αξονική τομογραφία σε 427 περιπτώσεις μίζας παγκοσμίου βεληνεκούς.

31% σε δημοσκόπηση της ALCO

Προβάδισμα 4,8% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταγράφεται στη δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO, για την εφημερίδα "Το Ποντίκι" που κυκλοφορεί την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 28%, ενώ η ΝΔ 23,2%. Τρίτο κόμμα είναι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση Χρυσή Αυγή με 5,4% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 4,7%, το ΚΚΕ και το Ποτάμι με 4,3% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,3%. Άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 5,3% των ερωτηθέντων, ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 11,9%.

Το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αναγωγή της Πρόθεσης Ψήφου επί των εγκύρων ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ κατά 5,3%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom