Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:Τεράστια επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων μετά από καραμπόλα 20 αυτοκινήτων έξω από τη Θήβα στην Αθηνών-Λαμίας

Πληροφορίες για ένα νεκρό και τουλάχιστον τρεις πολυτραυματίες - Στο δυστύχημα εμπλέκονται δύο νταλίκες κι ένα λεωφορείο
Νεότερες πληροφορίες μιλάνε για εμπλοκή 35 οχημάτων συνολικά

Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων βρίσκεται σε εξέλιξη στο 60ό χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στα παλιά διόδια του Σχηματαρίου.

Οι πυροσβέστες έχουν ανασύρει ένα άτομο νεκρό,σύμφωνα με πληροφορίες και ακόμα τρεις πολυτραυματίες που μεταφέρονται νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, στο σημείο της απίστευτης καραμπόλας βρίσκεται ένας εγκλωβισμένος άνθρωπος, ο οποίος προς το παρόν δεν ανταποκρίνεται στις κλήσεις των πυροσβεστών, που προσπαθούν να τον απεγκλωβίσουν.

“Επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων ύστερα από καραμπόλα 20 οχημάτων στο 60χλμ της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας. Επιχειρούν 12 πυρ/στες με 4 οχήματα”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Επί τόπου 8 ασθενοφόρα και μια κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική στην καραμπόλα εμπλέκονται δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο.

Η πυροσβεστική έχει ήδη απεγκλωβίσει επιβάτες με ελαφρά τραύματα, ενώ αναφέρεται ότι υπάρχουν και δυο - τρεις δύσκολες περιπτώσεις. Ωστόσο, η πρόσβαση είναι δύσκολη και οι Πυροσβέστες καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς, που είναι ελαφρά τραυματισμένοι.

Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στο ύψος του Σχηματαρίου στο ρεύμα προς Αθήνα.

update:Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, στο σημείο της απίστευτης καραμπόλας υπήρχε ένας εγκλωβισμένος άνθρωπος, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του. Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και τότε συνειδητοποίησαν πως δεν είχε σφυγμό.

Πρόκειται για μία νεαρή κοπέλα. Μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διακομιστές κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς μόλις το ασθενοφόρο έφτασε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή, από τα πολλά και σοβαρά τραύματά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom