Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Παλικαρίσιο 0-0 του Παναιτωλικού στη Μυτιλήνη (φωτο)

Στη λήξη έβαλε και ο Διαιτητής το χεράκι του ακυρώνοντας μάλλον κανονικό γκολ της Καλλονής

Στο γεμάτο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης η τοπική ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό,στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής, με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες.Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός ήθελε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα του,σ' ένα ματς που η προϊστορία ήταν εναντίον του.

Το τελικό 0-0 δείχνει ότι ο Παναιτωλικός πέτυχε το σκοπό του,δίκαιο το αποτέλεσμα και οι δύο είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν,αλλά δεν τα κατάφεραν.

Πολύ καλός ο ρυθμός του παιχνιδιού από την αρχή,αλλά έλειπαν οι φάσεις ως το 15λεπτο... στη συνέχεια η πίεση της Καλλονής ήταν κατά διαστήματα ασφυκτική,όπως εκπληκτική και η άμυνα του Παναιτωλικού,έγιναν εξαιρετικές φάσεις,όμως έλειψε το γκολ...

Αξιοσημείωτο τα πολλά φάουλ υπέρ της Καλλονής με μόνιμο εκτελεστή τον Λεοζίνιο,που όμως δεν ανησυχούσαν τον Ράφαελ.

Στο 7' ο Μύγας σημείωσε γκολ,αλλά είχε κάνει χέρι μέσα στην περιοχή της Καλλονής και η φάση τελείωσε με φάουλ!

Σιγά σιγά το παιχνίδι ζεστάθηκε με την Καλλονή να απειλεί μ΄έναν επιθετικό μονόλογο.

Πρώτη καλή φάση για τους νησιώτες στο 15',όταν ένα σουτ από κοντά του Χουάνμα κατέληξε άουτ...

Νέα ευκαιρία για την Καλλονή στο 20':Ο Καμαρά σέντραρε,ο Κούσας δεν μπόρεσε να διώξει και ο Λεοζίνιο έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο Ράφαελ ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 22' το πλασέ του Εντζεγκέλε έξω από την περιοχή μάζεψε εύκολα ο Χογκ.

Στο 27' ο Κούσας ανέκοψε με φάουλ τον Μανούσο κι είδε την κίτρινη κάρτα.

Στο 30' ο Ράφαελ κράτησε το 0-0 σε σούτ του Μανούσου... και στο επόμενο λεπτό ο Χουάνμα έξω από την περιοχή σούταρε λίγο άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 36',όταν ο Γοδόι έκανε δυνατό σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα κόντραρε σε συμπαίκτη του και έφυγε λίγο άουτ.

Φάση διαρκείας με τη συμμετοχή πολλών παικτών της Καλλονής στο 45'κατέληξε με βολίδα του Μανούσου έξω από την περιοχή, ο Ράφαελ όμως σε ετοιμότητα μπλόκαρε.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες

Χαλαρά στην αρχή και πολύ δυνατά μετά το 50' οι γηπεδούχοι έψαχναν το γκολ,απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Παναιτωλικού,στην οποία δέσποζαν ο Κούσας και ο Ράφαελ.

Μεγάλη φάση για την Καλλονή στο 52':Ο Χουάνμα μετά από σέντρα του Στεβάνοβιτς μπήκε στην περιοχή, όμως το σουτ δεν ήταν καλό και η μπάλα έφυγε άουτ.Ενα λεπτό μετά στο 53' σέντρα του Κεϊτά μπλόκαρε ο Ράφαελ.

Ο Λεοζίνιο στο 55' εξαπέλυσε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και πάλι ο Ράφαελ μπλόκαρε.

Σα να ξεφούσκωσε η Καλλονή στη συνέχεια,ο Παναιτωλικός πήρε ανάσες και βγήκε στην αντεπίθεση...

Ο Μαρτίνες εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά στο 65',όμως οι Κούσας και Ετζενγκέλε δεν πρόλαβαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άλβες γύρισε την μπάλα για τον Κέβιν στο 69', αυτός έκανε το σουτ, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Ξανά φάουλ του Λεοζίνιο στο 77', ο Αντέτζο πήγε να κάνει προβολή.... η μπάλα έφυγε άουτ...

Στο 79' κεφαλιά του Άλβες μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Χογκ.

Και στο 80' ο Καλογέρης καρδιοχτύπησε τους γηπεδούχους καθώς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ,πλην όμως το πλασέ του έφυγε ελάχιστα άουτ...

Φάουλ της Καλλονής με τον Μίνγκα στο 90',ο Βαλιός πέτυχε γκολ,το οποίο όμως δεν μέτρησε καθώς ο διαιτητής έδωσε οφσάιντ...,που μάλλον δεν ήταν!

Τέλος του αγώνα με όλο τον κόσμο να πέφτει πάνω στο διαιτητή διαμαρτυρόμενος για την ακύρωση του τέρματος...

* Οι φωτο από το http://www.lesvospost.com/.
* Τον αγώνα παρακολούθησε και ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Καλλονής,Νίκο Μιχαλάκη.Απόδειξη ότι "μυρίζουν" εκλογές;
* Εντονες διαμαρτυρίες από την εξέδρα στο 40' για τις αποφάσεις του διαιτητή και για σκληρά μαρκαρίσματα παιχτών του Παναιτωλικού.
* Το παράκανε ο ρέφερι με το σπρέι...

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βαλιός, Γιορέντε, Στεβάνοβιτς, Κεϊτά, Λεοζίνιο (84' Ναβάρο), Μανούσος(71' Μίνγκας), Καμαρά(71' Καλτσάς), Χουάνμα.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρουμάνος(63' Κόρμπος), Κούσας, Εντζεγκέλε, Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης(57' λ.τ. Καλογέρης), Μαρτίνεθ, Μύγας, Κάπελ, Άλβες (82' Βασιλείου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom