Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Συνεχίζεται η κατρακύλα της ΕΠΟ! - Απέλυσαν τον Π. Παπαδημητρίου μέσω... Facebook

τον οποίο δεν αναφέρουν καν με το όνομά του

Συνεχίζονται οι κωμικοτραγικές καταστάσεις από τους διοικούντες την ΕΠΟ. Αυτή την φορά, το δεξί χέρι του Γιώργου Σαρρή και β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γ. Παπακωνσταντίνου, γνωστοποίησε μέσω Facebook την απόλυση του διευθυντή επικοινωνίας της ΕΠΟ, Παύλου Παπαδημητρίου, τον οποίο αναφέρει ως "Πουρουπουπού"!

Ο Παύλος Παπαδημητρίου προσελήφθη από την ΕΠΟ στην θέση αυτή το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής, παρά τις φήμες, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μάλιστα, μετά τον αγώνα της Εθνικής με τα Νησιά Φερόε, ο Παπαδημητρίου έκανε δηλώσεις στη ΝΕΡΙΤ ως διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ και αναφέρθηκε στις σκέψεις της διοίκησης για την συνέχιση της συνεργασίας της με τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Την Κυριακή (16/11) ο αντ’ αυτού του Γ. Σαρρή, Παπακωνσταντίνου, γνωστοποίησε μέσω Facebook μιλώντας με τον δημοσιογράφο και πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Νίκο Φύριο, ότι ο "Πουρουπουπού" έχει απολυθεί και ότι η πρόσληψή του ήταν αποτυχία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπακωνσταντίνου έγραψε: "Οσο για το επικοινωνιακό έχεις δίκιο αποτύχαμε με την πρόσληψη του «Πουρουπουπού» και εκεί είναι τα λάθη μας. Αυτός ήδη απολύθηκε απ’ ότι μου είπε ο Σάρρης και εύχομαι να πάνε και κάποια άλλα πράγματα στην θέση τους!!!".
http://www.soccerplus.gr/

Το pamesports.gr  επικοινώνησε με τον Παύλο Παπαδημητρίου, ο οποίος δήλωσε:«Δεν έχω καμία ενημέρωση για κάτι τέτοιο, ούτε από τον πρόεδρο, ούτε από κάποιον άλλον. Είμαι κανονικά στο γραφείο μου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom