Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Πρωταθλητής του στίβου έκλεβε βίντεο από φοιτήτριες και τα ανέβαζε σε facebook και πορνοσάιτ

2.500 φωτογραφίες γυναικών είχε αναρτήσει ο πρωταθλητής!

Μια απίστευτη υπόθεση με πρωταγωνιστή Έλληνα πρωταθλητή του στίβου με διεθνείς διακρίσεις στα 4 επι 400 αποκαλύπτεται από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο 'Ελληνας πρωταθλητής, συνελήφθη αφού διαπιστώθηκε ότι έχει παγιδεύσει τους υπολογιστές περισσότερων από 100 φοιτητριών από τις οποίες είχε υφαρπάξει φωτογραφίες τους και ερωτικά βίντεο τα οποία είχε ανεβάσει σε πορνογραφικά σάιτ του εξωτερικού!

Αυτή την ώρα γίνεται αγώνας δρόμου από τους αστυνομικούς για να διαπιστώσουν σε ποιά σαϊτ τις έχει ανεβάσει έτσι ώστε οι άνδρες του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να τα μπλοκάρουν.

Ο έλληνας πρωταθλητής παγίδευε τα θύματά του μέσω Facebook
Εμφανιζόταν στις φοιτήτριες ως μεταπτυχιακός φοιτητής του Πανεπιστημίου πειραιά ο οποίος υποτίθεται ότι είχε φτιάξει ένα δυνατό antivirus, πάνω στο οποίο υποτίθεται ότι έκανε την εργασία του.

Οι φοιτήτριες έπεφταν στην παγίδα και πιστεύοντας ότι έχουν να κάνουν με έναν συμφοιτητή τους του έδιναν πρόσβαση στους υπολογιστές τους. Εκείνος, ξεψάχνιζε στην κυριολεξία τον υπολογιστή και έβρισκε τα αρχεία τους και στην συνέχεια τους άρπαζε τα ερωτικά βίντεο και τις προσωπικές τους φωτογραφίες.

Μέχρι αυτή την ώρα από την εξερεύνηση που έχει γίνει στον υπολογιστή του έχουν βρεθεί και έχουν κατασχεθεί πάνω από 100.000 αρχεία με φωτογραφίες και βίντεο των νεαρών κοριτσιών.

Ήδη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει δεχθεί δεκάδες καταγγελίες και περιμένουν ότι με την δημοσιοποίηση του θέματος οι καταγγελίες θα πάρουν την μορφή χιονοστιβάδας.

Τουλάχισον 116 προφίλ γυναικών στο facebook είχε παραβιάσει ο πρωταθλητής του στίβου, ο οποίος στη συνέχεια τα αναρτούσε σε δικά του πλαστά προφίλ και σε σάιτ πορνό.

Όπως παραδέχτηκε στις αρχές, απέσπασε περίπου 70.000 φωτογραφίες, ενώ είχε αναρτήσει συνολικά 2.500 με ερωτικό περιεχόμενο στα 12 προφίλ που είχε ο ίδιος δημιουργήσει, αλλά και σε διάφορες ιστοσελίδες του εξωτερικού με πορνό.

Η αστυνομία εξετάζει και την περίπτωση ο Έλληνας πρωταθλητής να εκβίαζε τα θύματά του, ζητώντας χρήματα ώστε να μην αναρτήσει τις προσωπικές του φωτογραφίες.

Εντός της ημέρας αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom