Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Δύο ήττες εντός και μία ισοπαλία εκτός οι Ελληνικές ομάδες στο Europa League

Φιορεντίνα - ΠΑΟΚ 1 - 1,ΠΑΟ - Αϊντχόφεν 2 - 3 και Αστέρας Τρίπολης - Τότεναμ 1 - 2 

Μαύρη νύχτα η χθεσινή για τις τρεις Ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν  στο Europa League,αφού καμία δεν μπόρεσε να νικήσει και να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από τη Φιορεντίνα στην Ιταλία και έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης,ο Αστέρας έχασε και στην Τρίπολη από την Τότεναμ,αλλά κι αυτός ελπίζει στο θαύμα,ενώ ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε νωρίς το θεσμό μένοντας στον ένα βαθμό.

Ισοπαλία στην Ιταλία κι ελπίδες για τον ΠΑΟΚ

Κοιτάζοντας τη Φιορεντίνα στα μάτια ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μια ανάσα από την μεγάλη νίκη, καθώς προηγήθηκε με τον Μάρτενς στο 81’.Δυστυχώς δεν μπόρεσε ν' αντέξει ακόμα 10 λεπτά.αφού δέχτηκε την ισοφάριση από αριστουργηματικό χτύπημα φάουλ του Πασκουάλ στο 88'...

Έτσι, με το τελικό 1-1 ο «Δικέφαλος» έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης φτάνοντας τους 4 βαθμούς,ενώ η Φιορεντίνα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 10.

Φιορεντίνα (Βιτσέντσο Μοντέλα): Ταταρουσάνου, Γκονζάλο Ροντρίγκεζ, Μπασάντα, Πασκουάλ, Τόμοβιτς (86' Μπαμπακάρ), Βάργκας (70' Μπόρχα Βαλέρο), Πιζάρο, Κουαδράδο, Κούρτιτς, Λάτσαρι (58' Μαρίν), Γκόμεζ

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Σπυρόπουλος (90' Τζαβέλλας), Κατσικάς, Βίτορ, Κίτσιου, Γκολάσα, Τζανδάρης, Τζιόλης, Περέιρα (46' Μαντούρο), Σαλπιγγίδης (70' Μάρτενς), Αθανασιάδης

Ήττα από την Αϊντχόφεν και αποκλεισμός του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός, πρόσφερε θέαμα, όμως, προδόθηκε από τα αμυντικά λάθη του και γνώρισε την ήττα από την Αϊντχόφεν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 4η αγωνιστική του Europa League και αποκλείστηκε πρόωρα από τη διοργάνωση.

Η έλλειψη ποιότητας σε όλες τις γραμμές που έχει φέτος ο Παναθηναϊκός, έφερε τον αποκλεισμό του από την 4η κιόλας αγωνιστική του Europa League,αφού σε τέσσερις αγωνιστικές απέσπασε μόνο μία ισοπαλία. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 3-2 από την Αϊντχόφεν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αν και προηγήθηκαν δύο φορές, με τους Ατζαγκούν (11') και Πέτριτς (43'). Οι Ολλανδοί «απάντησαν» με τους Ντεπάι (27'), Ντε Γιονγκ (65') και Βαϊνάλντουμ στο 78'.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός (43΄ Δώνης), Ζέκα, Ατζαγκούν (72΄ Μπούι), Πράνιτς, Καρέλης, Πέτριτς (64΄ Μπεργκ)

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Φιλίπ Κοκού): Ζουτ, Ισιμάτ-Μιρίν, Ρέκικ, Αρίας, Βίλεμς (90΄+2 Χέντριξ), Μάχερ, Βαϊνάλντουμ, Γκουαρντάντο, Ντεπάι, Ντε Γιονγκ, Νάρσινγκ (90+7΄ Γιόζεφσον).

Πάλεψε ο Αστέρας, ηττήθηκε από την Τότεναμ, αλλά ακόμη ελπίζει

Έχασε αλλά δεν... χάθηκε ο Αστέρας Τρίπολης, που ηττήθηκε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας με 1-2 από την ανώτερη Τότεναμ (90΄ πέναλτι Μπαράλες - 36΄ πέναλτι Τάουνσεντ, 42΄ Κέιν) αλλά διατηρεί ακόμη ελπίδες πρόκρισης στη «φάση των 32» του Europa League, καθώς στους δύο αγώνες που τού απομένουν στον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ θα υποδεχθεί την Μπεσίκτας και θα φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι από την «αδιάφορη» Παρτιζάν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Λούι, Μουνάφο (81΄ Γιαννιώτας), Ουσέρο, Ρόλε, Ζησόπουλος, Τσοκάνης (60΄ Μπαντιμπαγκά), Μάσα, Πάρα (84΄ Μπαράλες).

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Βορμ, Βερτόνγκεν, Ντάιερ, Φάτσιο, Ντέιβις, Λαμέλα (46΄ Σολδάδο), Τάουνσεντ, Ντεμπελέ, Έρικσεν (63΄ Μέισον), Σταμπουλί, Κέιν (77΄ Παουλίνιο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom