Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη:Το ανθοπωλείο όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία

50χρονος πυροβόλησε τη γυναίκα του,ταμπουρώθηκε και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Μία οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από το αιματηρό επεισόδιο που συνέβη χτες το πρωί, σε ανθοπωλείο που βρίσκεται στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Ο σύζυγος της 50χρονης υπαλλήλου του καταστήματος, εισέβαλε λίγο μετά τις 8 το πρωί στο μαγαζί με μία καραμπίνα και πυροβόλησε τη γυναίκα του, στο κεφάλι και την κλείδα, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Είχε προηγηθεί καυγάς των δυο τους, όπως λένε αυτήκοοι μάρτυρες, περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο μαγαζί.
Άνθρωποι που εργάζονταν σε διπλανά καταστήματα άκουσαν τους πυροβολισμούς και μπήκαν στο ανθοπωλείο, βρίσκοντας αιμόφυρτη την 50χρονη, την οποία έσυραν έξω από το κατάστημα.
Την ίδια ώρα, ο δράστης κατέβηκε στο υπόγειο του μαγαζιού, όπου και ταμπουρώθηκε για δύο σχεδόν ώρες. Ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί και διαπραγματευτές προσπάθησαν να τον πείσουν να παραδοθεί, όταν όμως εισέβαλαν στο ανθοπωλείο ήταν ήδη αργά, αφού ο δράστης είχε στρέψει την καραμπίνα στο πρόσωπό του και είχε πυροβολήσει.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Στο ίδιο Νοσοκομείο, και πάλι στη ΜΕΘ, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 50χρονη εν διαστάσει σύζυγός του, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή της κρίσιμη και επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στο να σταθεροποιηθεί.
Το ζευγάρι, που είχε συχνούς καυγάδες, όπως λένε άτομα του περιβάλλοντός του, έχει δύο ενήλικα παιδιά. 
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom