Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Παραίτηση βόμβα από τη Ν.Δ. του Ανδρέα Ψυχάρη: «Αποχωρώ από την πολιτική για λόγους... »

Αφού ψήφισε ό,τι ήρθε και δεν ήρθε στη Βουλή για την εξαθλίωση των Ελλήνων μας διαβεβαιώνει ότι τώρα που φεύγει από την πολιτική:"...θα μάχεται για να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων"!!!

- Αιφνιδίασε τους πάντες ο Ανδρέας Ψυχάρης υποβάλλοντας την παραίτησή του από βουλευτής της ΝΔ
- Η παραίτηση ανακοινώθηκε ενώ ήταν σε εξέλιξη η ονομαστική ψηφοφορία για τον ΕΝΦΙΑ και τα κόκκινα δάνεια
- Ψήφισε ναι και στις δυο ψηφοφορίες και μετά παραιτήθηκε
- «Έπειτα από προβληματισμό μηνών διαπίστωσα ότι δεν αξίζει να υπηρετώ άλλο, ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμα και για τα αυτονόητα», τονίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή του
- Τον κ. Ψυχάρη θα αντικαταστήσει ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ


Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης.

«Έπειτα από προβληματισμό μηνών διαπίστωσα ότι δεν αξίζει να υπηρετώ άλλο, ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμα και για τα αυτονόητα» τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ψυχάρης και συνεχίζει:

«Όταν εισήλθα για πρώτη φορά στη Βουλή τον Μάιο του 2012, πίστευα ότι εντάσσομαι σε μία ομάδα πολιτικών στελεχών που μπορούν να συζητούν για τα προβλήματα της χώρας με σεβασμό του ενός προς τον άλλον και που εργάζονται από κοινού για τη σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας. Έπειτα από δυόμισι χρόνια διαπιστώνω ότι είμαι απλά ρομαντικός».

Ο Ανδρέας Ψυχάρης ευχαριστεί τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντ. Σαμαρά για την ευκαιρία που του έδωσε, όπως αναφέρει, να συμμετάσχει στις εκλογές του 2012 και καταλήγει λέγοντας: «Αποχωρώ από το πολιτικό σκηνικό αλλά παραμένω ενεργός πολίτης, που θα διεκδικεί και θα μάχεται για να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, αλλά και η εικόνα του πολιτικού συστήματος που θαμπώνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό».

Τον κ. Ψυχάρη θα αντικαταστήσει ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom