Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Αύριο η παρουσίαση του βιβλίου του Ευρύνοου, "Το κάλεσμα της Γης"


Από τις 16 Οκτωβρίου σας παρουσιάσαμε "Το κάλεσμα της Γης",το πρώτο πνευματικό παιδί του διαδικτυακού μας φίλου Ευρύνοου,του τρελού του χωριού μας!Εφτασε λοιπόν η ώρα και για την επίσημη παρουσίασή του,αύριο Κυριακή 23/11 το βραδάκι (19:00) στον Κεραμεικό,Πειραιώς 73,στο νεοκλασικό κτήριο της icomos και του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων(Στάση Μετρό: Κεραμεικός, στάση ΗΣΑΠ: Θησείο).

Οι Εκδόσεις Λυκόφως και ο συγγραφέας Ευρύνοος Ευρυνιάδης (Αναστάσιος Χατζησπυρίδης) μας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Το κάλεμα της Γης".

Η παρουσίαση τελεί υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιά και Νήσων και ουσιαστικά αποτελεί εκδήλωση συνάντησης του παλιού με το νέο αίμα της ελληνικής λογοτεχνίας, καθώς βασικός ομιλητής είναι ο συγγραφέας Όμηρος Αβραμίδης. Λεπτομέρειες στην πρόσκληση...


Η νουβέλα του Ευρύνοου, "Το κάλεσμα της Γης", είναι ένα ευαίσθητο έργο, που λειτουργεί ως "καμπανάκι" για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Δώδεκα πρόσωπα διαφορετικής εθνικότητας, άγνωστα μεταξύ τους και με ιδιαίτερες ικανότητες καλούνται από κάποιες οντότητες να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι.

Μυθικά πλάσματα παρεμβαίνουν και βοηθούν τους δώδεκα ήρωες να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους και να συναντηθούν σε συγκεκριμένη τοποθεσία, όπου θα ενημερωθούν για το τι πρέπει να γίνει ώστε να διασωθεί το ανθρώπινο είδος που έχει πάρει την κατηφόρα.

Τότε, παρουσία της θεάς, συμβαίνει κάτι μοναδικό πάνω στην Γη....


Αυτός είναι ο χώρος που θα γίνει η παρουσίαση

1 σχόλιο:

Ευρύνοος είπε...

Το πες και το κανες!
Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και θα χαρώ να σας δω από κοντά. :-)

Read more: Go to TOP and Bottom