Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Κρήτη: Έπεσαν μέσα σε δεξαμενή μούστου - Δύο άτομα στο Νοσοκομείο


Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί του Σαββάτου στις Δαφνές Ηρακλείου όταν δύο άτομα έπεσαν μέσα σε επικίνδυνη εξαιτίας των αναθυμιάσεων, δεξαμενή μούστου.

Πρόκειται για τον 65χρονο ιδιοκτήτη της αποθήκης και έναν 50χρονο εργαζόμενο, οι οποίοι ανασύρθηκαν από άντρες της ΕΜΑΚ και ευτυχώς η υγεία τους δεν διατρέχει κίνδυνο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δεξαμενή που ήταν άδεια από μούστου έπεσε πρώτα ο 50χρονος.

Όταν ο 65χρονος συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί προσπάθησε να τον ανασύρει με αποτέλεσμα να πέσει και ο ίδιος μέσα.

Στο σημείο έσπευσε η ΕΜΑΚ που ανέσυρε τους δύο τραυματίες από τη δεξαμενή καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά τους στο Νοσοκομείο.

Ο 65χρονος, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε χάσει τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις, όμως και οι δύο φαίνεται πώς είχαν άγιο καθώς η έγκαιρη επέμβαση της ΕΜΑΚ τους έσωσε τη ζωή.





Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο Περιφερειακός Διοικητής Κρήτης κ. Δημήτρης Ραπανάκης, οι άντρες της ΕΜΑΚ είχαν φιάλες ατμοσφαιρικού αέρα και με αυτές μπήκαν μέσα στη δεξαμενή και ανέσυραν τους δύο άντρες. 

Δίχως αυτές θα ήταν επικίνδυνη η είσοδό τους στη δεξαμενή ενώ θα χάνονταν πολύτιμος χρόνος για τον 65χρονο και τον 50χρονο.

Ο 65χρονος μάλιστα φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρότερη από εκείνη του 50χρονου εργαζόμενου.

Στο τόπο του ατυχήματος μετέβη και η αστυνομία.

Flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom