Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Φως στο αποτρόπαιο έγκλημα στο Αιγάλεω με το τεμαχισμένο και καμμένο πτώμα

Ο ρόλος γνωστού μαστροπού των Αθηνών

- Ο 84χρονος είχε ζητήσει από τη νεαρή γυναίκα να σταματήσει την πορνεία και να της πληρώνει και τα έξοδα για τα ναρκωτικά
- Η νεαρή γυναίκα φέρεται να προσέφερε και τις ερωτικές της υπηρεσίες στον ηλικιωμένο άντρα στο Αιγάλεω
- Σύμφωνα με πληροφορίες ο 84χρονος πήγαινε στην πιάτσα της νεαρής και προκαλούσε επεισόδια
- Τόσο ο μαστροπός όσο και η νεαρή γυναίκα έχουν εξαφανιστεί από τις πιάτσες, κάτι που ενισχύει τις υποψίες των αστυνομικών


Σε γνωστό μαστροπό του κέντρου των Αθηνών, οποίος προωθεί στην πορνεία νεαρές κοπέλες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουν πέσει στα «δίχτυα» των ναρκωτικών, στρέφονται οι έρευνες της Ασφάλειας για την δολοφονία του 84χρονου άνδρα στο Αιγάλεω που είχε διαπραχθεί πριν από περίπου ένα μήνα και το πτώμα του είχε βρεθεί τεμαχισμένο και καμμένο μέσα σε κάδο απορριμμάτων.

Όπως είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή το Newsit, οι πληροφορίες έκαναν επίσης λόγο για μια νεαρή γυναίκα η οποία μπαινόβγαινε συχνά στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα, προσφέροντας του τις πληρωμένες ερωτικές της υπηρεσίες, ενώ παράλληλα σύμφωνα με κάποιες καταθέσεις που έχει στα χέρια της η Ασφάλεια, η ίδια γυναίκα διέμενε και τα Σαββατοκύριακα στο σπίτι του 84χρονου.

«Το φρικτό έγκλημα του 84χρονου άνδρα στο Αιγάλεω θα εξιχνιαστεί, αλλά θέλει ακόμα δουλειά. Έχουμε καταλήξει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα που θα οδηγήσουν σαφέστατα στους δολοφόνους του, αλλά ακόμα πρέπει να «δέσουν» προανακριτικά τα στοιχεία, προκειμένου να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα μια δικογραφία εμπεριστατωμένη και με στοιχεία όσων αφορά στους ενόχους», λέει χαρακτηριστικά στο «Newsit», αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Αυτή η σχέση των δυο, του 84χρονου και της νεαρής τοξικομανούς γυναίκας, την οποία είχε στο «πεζοδρόμιο» ο γνωστός μαστροπός, είχε προκαλέσει προβλήματα καθώς φέρεται το θύμα να πίεζε την νεαρή γυναίκα να σταματήσει να έχει παρουσία στης πιάτσες του αγοραίου έρωτα και να μείνουν μαζί στο διαμέρισμα του στο Αιγάλεω και μάλιστα ήταν διατεθειμένος να της πληρώνει τα έξοδα της για την χρήση ναρκωτικών.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να θορύβησε το μαστροπό οποίος πίστεψε πως αργά η γρήγορα θα χάσει τα χρήματα των πελατών που είχε η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία μάλλον είχε αναπτύξει ένα μεγάλο κύκλο φανατικών πελατών που πλήρωναν καλά για να συνευρεθούν ερωτικά μαζί της, παρά το γεγονός πως γνώριζαν ότι είναι χρήστης ναρκωτικών.

Άλλωστε και ίδιος ο μαστροπός είναι χρήστης ναρκωτικών και κατά καιρούς έχει απασχολήσει τις Αρχές τόσο για υποθέσεις διακινήσεις γυναικών, όσο και για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πυκνά συχνά ο ηλικιωμένος άνδρας δημιουργούσε επεισόδια στην πιάτσα των γυναικών, καθώς ήθελε να κρατά ολόκληρο το βράδυ τη συγκεκριμένη γυναίκα στο σπίτι του, εξασφαλίζοντας μάλιστα για την ίδια, ακόμα και τις ποσότητες ναρκωτικών που χρειάζονταν συν τα χρήματα που κέρδιζε στο πεζοδρόμιο από τον αγοραίο έρωτα.

Το πρόβλημα όμως ήταν πως ο μαστροπός από αυτή την εξέλιξη έχανε χρήματα, με αποτέλεσμα να βρει μια δραστική λύση για το πρόβλημα του. Την δολοφονία του 84χρονου, τον οποίο φέρεται να σκότωσε μέσα στο διαμέρισμα του, τον τεμάχισε και τον έριξε σε κάδο απορριμμάτων, όπου και του έβαλε φωτιά σε μια προσπάθεια απόκρυψης τον στοιχείων του νεκρού.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, αναζήτησαν στις πάστες του αγοραίου έρωτα το ζευγάρι, πλην όμως τα ίχνη τους είχαν χαθεί λίγες ημέρες έπειτα από την αποκάλυψη της ταυτότητας του άγρια δολοφονημένου ηλικιωμένου άνδρα και για το λόγο αυτό ενισχύονται οι υποψίες, των αστυνομικών για τους δράστες του εγκλήματος.

Τέλος πληροφορίες που όμως επίσημα δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους αποτυπώματα του μαστροπού αλλά και γενετικό του υλικό το οποίο βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα του 84χρονου όπου και διαπράχθηκε το φρικτό έγκλημα.
Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom