Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ταμπουρωμένος και επικίνδυνος ο μανιακός που πυροβολούσε αδιακρίτως στο Μικρολίμανο - Σε κλοιό μια ολόκληρη περιοχή


- Για μια παρεξήγηση με γυναίκα ίσως σκόρπισε τον πανικό στο Μικρολίμανο ο μανιακός
- Και στη Μιχαλακοπούλου είχε πυροβολήσει για τα μάτια μιας γυναίκας
- Τι δείχνουν οι κάμερες και ποια στοιχεία έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί
- “Καμένος” ακόμη και για τον υπόκοσμο ο δράστης


Στο στόχαστρο των ερευνών έχουν μπει τώρα τρία αυτοκίνητα. Οι αστυνομικοί θέλουν να εντοπίσουν ποιο από αυτά χρησιμοποίησε ο δράστης ώστε να “ακολουθήσουν” μέσω καμερών το δρομολόγιό του.


Ήδη ωστόσο έχουν εντοπίσει το Ford Maverick το οποίο χρησιμοποιήθηκε στις τρεις επιθέσεις που προηγήθηκαν σε Μεταξουργείο, Άγιο Παντελεήμονα και Μιχαλακοπούλου.
Πηγές του newsit κάνουν λόγω για ένα αυτοκίνητο που έχει ενοικιαστεί και το οποίο οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει σε περιοχή την οποία έχουν θέσει υπό ασφικτικό κλοιό καθώς πιστεύουν ότι κοντά μπορεί να βρίσκεται και το κρησφύγετό του.

Πυροβολεί με το παραμικρό



Για άτομο που δεν διστάζει να πυροβολήσει χωρίς ουσιαστική αιτία κάνουν λόγο οι αστυνομικοί που επισημαίνουν ότι ίσως βρίσκεται και υπό την επήρεια ουσιών, γεγονός που τον καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο.

Για το απίστευτο περιστατικό στο Μικρολίμανο ίσως αφορμή στάθηκε μια παρεξήγηση με μια γυναίκα, λένε οι ίδιες πηγές. Άλλωστε όπως τονίζουν για μια γυναίκα έγινε και το περιστατικό έξω από το μπαρ στη Μιχαλακοπούλου.

Ο δράστης δεν κατατάσσεται σε καμία περίπτωση στα στελέχη της μαφίας και αντίθετα λέγεται ότι πρόκειται για χαμηλόβαθμο μέλος. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα φαίνεται ότι στην ασφάλεια υπάρχει ροή πληροφοριών για τον μανιακό ακόμη και από αλλοδαπούς που φέρονται να έχουν σχέσεις με κυκλώματα της νύχτας με έμπειρους αστυνομικούς να τονίζουν ότι πιθανότατα η συμπεριφορά του δεν γίνεται ανεκτή ακόμη και από άτομα που κινούν τα νήματα του υποκόσμου 

Αλλάζουν το νόμο μετά τον τραγέλαφο με τη φωτογραφία του μανιακού στο Μικρολίμανο




Με την επίσημη δημοσίευση των στοιχείων του δράστη που πυροβόλησε και τραυμάτισε 15 άτομα στο Μικρολίμανο να μην μπορεί να γίνει πριν περάσουν ακόμη δυο μέρες λόγω απαγόρευσης από τον σχετικό νόμο κάποιοι διαπίστωσαν ότι πρέπει να υπάρξει μια αλλαγή 
Έτσι ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας μιλά για ανάγκη τροποποίησης του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου και ζητά είτε την επαναφορά του Ν.2472/1997 σχετικά με τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων καταζητούμενων, είτε την τροποποίηση για εξειδικευμένες περιπτώσεις, όπως για καταζητούμενους, που δεν ανευρίσκονται ή είναι αγνώστου διαμονής με στόχο τη διευκόλυνση του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ασφάλεια και την προστασία του Έλληνα πολίτη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom