Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Μπουρλότο από την Άννα Ασημακοπούλου: "Βιαστήκαμε να πούμε "βγαίνουμε από το Μνημόνιο""!!! (ηχητικό)


Η δήλωση της εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Ασημακοπούλου πως ίσως η κυβέρνηση να βιάστηκε να πει πως βγαίνουμε από το Μνημόνιο ανάβει φωτιές και φουντώνει την κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Ασημακοπούλου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά και είπε, μεταξύ άλλων, πως ίσως η κυβέρνηση βιάστηκε να πει πως η Ελλάδα θα βγει από το Μνημόνιο. «Θα μπορούσε να πει κανείς στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα… Υπάρχει κανείς που να μη θέλει να τελειώνει αυτή η ιστορία;», είπε.

Τη φράση που αποδίδεται στην εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας δεν άφησε να πέσει... κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ και σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης «από τη μεταμνημονιακή αφήγηση που προσπαθούσαν τόσο καιρό να καλλιεργήσουν».

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κα Ασημακοπούλου «ομολόγησε ότι η κυβέρνηση "βιάστηκε να πει" ότι η χώρα "βγαίνει από το μνημόνιο"».

«Οι διαβεβαιώσεις από τα χείλη του κ. Σαμαρά για έξοδο της χώρας από το μνημόνιο τώρα χαρακτηρίζονται ως λάθος ακόμα και από τους πιο στενούς του συνεργάτες» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει πως παραμένει το ερώτημα «σε ποιες νέες απαιτήσεις των δανειστών συμφώνησε η κυβέρνηση».

Απάντηση στην απάντηση ήρθε και η ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη που επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Την ώρα που η κυβέρνηση δίνει τη μάχη για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι βλέπει χολιγουντιανή ταινία και… απονέμει Όσκαρ!
Δυστυχώς το πολιτικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ λέγεται «Υπονομεύοντας την Ελλάδα».
Και, ακόμη χειρότερο, περιμένουν από πάνω να τους βραβεύσει ο ελληνικός λαός», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Ακούστε το ηχητικό


Παραποίησαν τις δηλώσεις μου λέει η Άννα Ασημακοπούλου!
Στον ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει την ευθύνη για όσα είπε η ίδια, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η κα Ασημακοπούλου μιλώντας σήμερα στα Παραπολιτικά είπε ότι ίσως η κυβέρνηση βιάστηκε να πει πως η Ελλάδα θα βγει από το Μνημόνιο. «Θα μπορούσε να πει κανείς στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα… Υπάρχει κανείς που να μη θέλει να τελειώνει αυτή η ιστορία;», είπε χαρακτηριστικά.

Με νεότερη ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η σκόπιμη παραποίηση των σημερινών μου δηλώσεων αποτελεί συνέχεια της μόνιμης τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, κάνοντας κακό στη χώρα με μοναδικό γνώμονα το μικροκομματικό τους όφελος. Η απάντησή μου ήταν σαφής και συγκεκριμένη: “Υπάρχει ένα υπαρκτό τέλος με βάση μια συμφωνία που είναι το τέλος του έτους. Είναι απόλυτα λογικό να βιάζεται κανείς να πιάσει αυτό το μεγάλο στόχο”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom